a może zmądrzeli?i nie dołożą tych Mpix :P
a ciekawe jak z obudową.. czy coś poprawią, bo wątpię żeby powiększyli to body
a może zmądrzeli?i nie dołożą tych Mpix :P
a ciekawe jak z obudową.. czy coś poprawią, bo wątpię żeby powiększyli to body
Na spekulacje nt. 450D zaprasza kolega jotes25: http://canon-board.info/showthread.p...highlight=450D![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
czemu maja powiekszac body? to ma byc maly dslr jak ktos chce krowe to ma 40d
Mam takie malutkie pytanko, bo nie moglem tego nigdzie wygooglaćJest jakaś możliwość, że po zrobieniu zdjecia, przez kabelek, pojawi się dane zdjęcie na monitorze komputera? Kiedys takie coś widziałem w filmiku o kolesiu, który robił zdjęcia potraw. W 400D of course
![]()
Regulamin pkt 8
photo stitch oprogramowanie z canonem chyba
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Nie wiem czy to kwestia mądrości ale na pewno marketingu. Już widać że przewaga D300 i A700 nad Canonem 40D jest pomijalna ale marketing ma swoje prawa i 12 Mpx w folderze wygląda lepiej niż 10 dlatego wepchać 12 mogą jak najbardziej. Do tego to jest segment gdzie ilość MPx ma duże znacznie z punktu widzenia sprzedaży.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
z punktu widzenia sprzedazy to poprostu dadza kita w wersji IS, powieksza grip o kolejny 1mm, zmniejsza pojemnosc baterii.
tak to nawet w erze nie dostaniesz, musi zdjecie byc przeslane to chyba logiczne