Pokaż wyniki od 1 do 10 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oranvag
    Gdyby Canon produkował telewizory (ale tylko czarnobiałe), wartoby było przeczytać ostatnie wywiady z przedstawicielami Canona na temat czarnobiałości, przy okazji wprowadzania przystawek do kolorów. Byłby tam dokładnie wyjaśniony powód, czemu kolor w przystawce, a nie od razu w telewizorze. A z resztą - przedstawiciele Canona twierdziliby, że obraz czarnobiały jest lepszy, bo nawet "M jak miłość" w czerni i bieli nabiera artystycznych cech. Aha - telewizor Canon 300, 350 i 20 byłby bez pilota. Pilot byłby tylko do bardziej zaawansowanych, dwa razy droższych modeli.
    Ale o co chodzi? Chcesz miec stabilizacje matrycy? Smigaj do sklepu po A100 czy tez inna Minolte. Ja nie widze problemu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE
    Ale o co chodzi? Chcesz miec stabilizacje matrycy? Smigaj do sklepu po A100 czy tez inna Minolte. Ja nie widze problemu.
    Heheee... wierz mi, że jedyne co mnie trzyma przy 20D, to solidniejsza, cięższa i lepiej pasująca do ręki oboudowa. Więcej zalet nie widzę.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Więcej zalet nie widzę.
    Nie chcę być złośliwy, ale chyba nie jest dobrze z Twoim wzrokiem;-)
    Jeśli jakość zdjęć wynikająca z lepszej matrycy i układu AF dla Ciebie nic nie znaczy, a dostępność i wybór szkieł do systemu też masz gdzieś, to naprawdę gratuluję
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Heheee... wierz mi, że jedyne co mnie trzyma przy 20D, to solidniejsza, cięższa i lepiej pasująca do ręki oboudowa. Więcej zalet nie widzę.
    Rozumiem, ze to jest dla Ciebie wazniejsze nic stabilizacja matrycy i odsyfiarka bo inaczej zmienilbys puszke, zgadlem?

Uprawnienia umieszczania postów