Pokaż wyniki od 1 do 10 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

podobno jest równie szybki i sprawny...ale poczekajmy jeszcze na oficjalne testy

http://luminous-landscape.com/review...el%20xti.shtml fajny hands-on Chyba nawet się ciesze ,że sie wstrzymałem z zakupem 30d

Wydaje mi się ,że dopiero eos 40d będzie naprawde warty przesiadki....tak z czystym sumieniem

Mimo wszystko dla każdego coś miłego =)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    Chyba nawet się ciesze ,że sie wstrzymałem z zakupem 30d

Wydaje mi się ,że dopiero eos 40d będzie naprawde warty przesiadki....tak z czystym sumieniem
    Ja mialem tak z 10d jak na rynku pokazala sie 20stka. Po serii skomplikowanych i pracochlonnych analiz 8) zostalem przy 10d i czekalem na nastepce. Sukcesorem okazal sie 5d

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    ...Wydaje mi się ,że dopiero eos 40d będzie naprawde warty przesiadki....tak z czystym sumieniem...
    Mnie się wydaje, że dopiero 50d :-)
    czytaj poniżej:
    Cytat Zamieszczone przez Diego
    Ja mialem tak z 10d... Sukcesorem okazal sie 5d
    I to jest jedyna słuszna droga :-)
    Coraz więcej ludzi tak myśli (włączając w to moją skromną osobę :-))
    http://canon-board.info/showpost.php...6&postcount=11

IMHO mając dzisiaj jakikolwiek sprawny DSLR z małą matrycą nie ma co pchać się w następne, tylko spokojnie robić zdjęcia.
    5D też bym zresztą przeczekał (i tak też zrobię), bo ma on zwyczajnie zawyżoną cenę, co IMO spowodowane jest brakiem konkurencji w tym segmencie. Mimo tego wydaje mi się jednak, że to kwestia 2-3 lat by pełnowymiarowa matryca pojawiła się u Canona w klasie dwucyfrowej.
    Po drodze pojawi się pewnie jeszcze jakiś 40d z 10MPix i wbudowaną sprzątaczką, a następnym krokiem powinien być już pełnoklatkowy 50d i dopiero to będzie sensowny upgrade ;-)
    Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 28-08-2006 o 14:55
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów