Pokaż wyniki od 1 do 10 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Widok wątkowy

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    No jeszcze dochodzi Alfa gdzieś tak między 400D i D80. Choć ja bym jeszcze niczego nie przesądzał, bo trzeba poczekać na to co potrafi ta nowa matryca canona?
    z perspektywy wyuczonego zawodu, to ja bym tu zasugerowal nie wprowadzanie sztucznego porzadku w zbiorze, ktory ledwo posiada jakis porzadek czesciowy.

zestawienie niektorych ficzerow 400D, D80 i Alfy jest na stronie Boba Atkinsa:
    http://www.bobatkins.com/photography...D_compare.html
    moim zdaniem, dalekie jest to od pelnej informacji (bo i medium elektroniczne nie opowie o rzeczach takich jak ergonomia, wygoda uzytkowania), ale jasno z tego widac, ze z tych aparatow trzeba wybierac wedlug potrzeb, a nie wedlug porownywania cyferek i normowania. jednemu bardziej bedzie pasowal D80 bo... (wstawic liste powodow), inny wybierze innego trabanta...

Cytat Zamieszczone przez trampek
    w zasadzie na korzysc canona ze specyfikacji jest tylko 5 kl i magnez... o zdjeciach jeszcze nie wiemy, pewnie bedzie na koszysc C ale nigdy nie wiadomo..
    bez wywolywania wojny, ale ja bym dodal jeszcze jedno:
    w Canonie z tego segmentu kupujesz aparat w pewnym stopniu nie do zajezdzenia. a przynajmniej taki, ktory nawet za 5 lat, po ewentualnych wymianach migawki, bedzie nadal w pelni sprawny.
    z D80 troche mialbym obawy, patrzac jak posiadacze D70 dzisiaj raportuja sypanie sie sztuk...
    Ostatnio edytowane przez akustyk ; 25-08-2006 o 12:56
    www albo tez flickr

Uprawnienia umieszczania postów