Strona 26 z 58 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

W sumie dobrze, że przy CF zostali. Lustrzanki entry-level coraz częściej mają inne wynalazki.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

keda
    Guest

Domyślnie

na fotopolis sa fotki jakby co...
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4767

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

o i na dpreview.com pojawiły się wreszcie newsy,
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9
    o i na dpreview.com pojawiły się wreszcie newsy,
    Ciekawe czemu się tak grzebali :-)?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

canon go moze wystawil i sie zbuntowal, bo chyba nie dostal 400-ki do zrobienia previewa, zawsze byl z dniem premiery...

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

Phil: Canon did not provide us with any press materials until after the embargo (which occurred at 4 AM GMT), this designed intended to avoid those embarassing leaks which occur before almost every significant Canon announcement. As usual in this instance the 'accidental leak' still occured. I had a meeting at 9.30 AM and have been away from my desk since then.

As a site which is proud of its track record of never breaking embargo it is frankly ridiculous to punish us for the failings of their own systems. We did not receive a briefing on this camera (officially we knew nothing about the EOS 400D until 4 AM GMT this morning) however Canon did brief, at some length it appears, other sites. So my apologies to our readers for having no in-depth editorial insight and no preview. We did have a positive meeting with Canon today and do hope this type of situation will not be repeated.
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez trampek
    Phil: Canon did not provide us with any press materials until after the embargo (which occurred at 4 AM GMT), this designed intended to avoid those embarassing leaks which occur before almost every significant Canon announcement. As usual in this instance the 'accidental leak' still occured. I had a meeting at 9.30 AM and have been away from my desk since then.

As a site which is proud of its track record of never breaking embargo it is frankly ridiculous to punish us for the failings of their own systems. We did not receive a briefing on this camera (officially we knew nothing about the EOS 400D until 4 AM GMT this morning) however Canon did brief, at some length it appears, other sites. So my apologies to our readers for having no in-depth editorial insight and no preview. We did have a positive meeting with Canon today and do hope this type of situation will not be repeated.
    Dzięki bardzo:-D!
    Nie znalazłem tego. A swoją drogą to i tak nic im /canonowi/ to nie dało, bo sami zapieprz.....i.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

przeczytałem cały wątek i jestem zmęczony... najbardziej rozwalają mnie texty tych, którzy oczekiwal że 400D powali na kolana 5D czy 30D, to tak jakby oczekiwać od np Volkswagena aby kolejny golf stał się konkuręcią dla passata. ok. powsadzają jakieś nowości, ale bez przesady jeszcze muszą coś zostawić do następnych
    Jedno jest pewne minie kilka m-cy i będzie tu spora grupa canonierów, która nie da złego słowa powiedzieć o 400D i , a i tak nie jeden 300D zrobi ładniejsze zdjęcie ale to inna bajka

Pozdrawiam

Uzależniony

Domyślnie

jak pamietam initial price w usa za 350d to chyba cos 1000$

filutek pisze "Lower introductory list price ($100 lower)"

az chcialoby sie byc amerykaninem, wejsc normalnie do sklepu za pare tygodni i poprosi o jeden kit 400d za 900$

ceny w pl nie skomentuje pewnie 3500pln na wejsciu

Początki nałogu

Domyślnie

Przetłumaczenie instrukcji,reklama i sprowadzenie swoje kosztuje...Jeśli jednak aparat znajdzie wielu nabywców cena szybko zejdzie w dół =)
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Strona 26 z 58 PierwszyPierwszy ... 16242526272836 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów