Trochę o 400D tutaj
Trochę o 400D tutaj
Rzeczywiscie juz sie pojawil. Moze Japonia czekala z newsami az sie Europa wyspi i obudzi z pelna percepcja, zeby w pelni docenic te wiekopomna chwile. A jak ladnie bedzie sie nazywal EOS Kiss Digital X Brzmi weselej niz moje EOS Digital Rebel XT.
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj
No jest też i tutaj.
Ale z cenami to poszaleli. 899 - kit, 799 - body only , dostępność od połowy września.
To też jest ciekawe:
As a result, the camera achieves 20 percent greater resolution than an eight-megapixel sensor with comparable noise reduction and dynamic range.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-08-2006 o 07:44
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
a doczytal ktos o wymiarach aparatu?
Jest też info o nowych szkłach:
EF 50/1.2L
EF 70-200/4L IS USM
http://babelfish.altavista.com/babel...tp://canon.jp/
=350D :-(Zamieszczone przez keda
no to jak wymiary sie nie zmieniylo to ja nie rozumiem... bez sensu....
kolejna zabawka...
Jest o milimetr grubszy.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-08-2006 o 07:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja mogę tylko napisać, że po tej premierze z niecierpliwością czekam na następcę 30D. Za rok będzie czas zmienić puszkę![]()
FOTOINKWIZYTOR
Niniejszym, zgodnie z obietnica, oznajmiam! Zmieniam system! Too to 'g*no w blyszczacym dresie' to jest chyba jakis zartA bylem przekonany, ze to fake, Canon niezle zaszalal.
P.S.
Nikona D80 pilnie kupie.