00:03![]()
No i co da ktos jakiegos Dzialajacego linka?![]()
No i mamy 400D
http://web.canon.jp
sensor CMOS: 10,1 Mp (efektywnych)
rozmiar: APS-C 22,2 x 14,8 mm (przelicznik x1,6)
system usuwania kurzu z matrycy
zdjęcia seryjne: 3 kl/s do 27 JPEG lub 10 RAW
9-punktowy system AF
2,5-calowy ekran LCD 230 tys pikseli
menu PictureStyle
Wszystko się sprawdziło, wiedziałem że zrobią taką kaszanę![]()
Ostatnio edytowane przez MMM ; 24-08-2006 o 00:06
http://babelfish.altavista.com/babel...tp://canon.jp/Zamieszczone przez akustyk
Ja tam nic nie widzę...![]()
No dobra, zażartowałem sobie, ależ były przez chwilę emocje!
Może z rana coś będzie, hehe
Kurcze MMM będziesz miał kogoś na sumieniu o małomzawału nie dostał:wink:
. Tak czekam na tego Ds-a czekam i nic
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No dobra, prosze o spokoj. To ja, jako najblizszy (fizycznie) chinskiego zamieszania zdementuje:
1. U mnie wlasnie jest 9.00 (24 sierpnia) - w Korei GMT+9, w Chinach GMT+8
2. Ponad pol godziny przegladalem chinska strone Canona razem z rodowitym Chinczykiem, ktory (nie)przypadkiem siedzi przy sasiednim biurku i nie znalezlismy zadnej wzmianki nt. 400D
3. Nastepny kwadrans koreanczyk z biurka dalej szperal na koreanskim Canonie i tez pusto i cicho
4. Zadzwonilem do kolegi do biura w Japonii i on tam z Japonczykami tez przelecial po Canonie i efekt ten sam.
Ale prosze jak to matematyka potrafi podniesc cisnienie i temperature. Tylko dodali 50 do 350 i sie zaczelo...
Pozdrawiam
Dominik
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj
No tak ale przez chwilę na Chińskim canonie naprawdę to było. Sam widziałem.
Chyba że to jacyś podstępni hakerzy z żółto-czarnej;-) konkurencji coś zbroili.
Ale nawet jak się okaże że to Fake to i tak jest ciekawie.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 24-08-2006 o 02:38
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner