Strona 57 z 58 PierwszyPierwszy ... 74755565758 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Bywalec
    Miasto
    kraków

Domyślnie

a może zmądrzeli? i nie dołożą tych Mpix :P
    a ciekawe jak z obudową.. czy coś poprawią, bo wątpię żeby powiększyli to body

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Na spekulacje nt. 450D zaprasza kolega jotes25: http://canon-board.info/showthread.p...highlight=450D
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uzależniony

Domyślnie

czemu maja powiekszac body? to ma byc maly dslr jak ktos chce krowe to ma 40d

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Mam takie malutkie pytanko, bo nie moglem tego nigdzie wygooglać Jest jakaś możliwość, że po zrobieniu zdjecia, przez kabelek, pojawi się dane zdjęcie na monitorze komputera? Kiedys takie coś widziałem w filmiku o kolesiu, który robił zdjęcia potraw. W 400D of course
    Regulamin pkt 8

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

photo stitch oprogramowanie z canonem chyba
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez k4cper Zobacz posta
    a może zmądrzeli? i nie dołożą tych Mpix :P
    a ciekawe jak z obudową.. czy coś poprawią, bo wątpię żeby powiększyli to body
    Nie wiem czy to kwestia mądrości ale na pewno marketingu. Już widać że przewaga D300 i A700 nad Canonem 40D jest pomijalna ale marketing ma swoje prawa i 12 Mpx w folderze wygląda lepiej niż 10 dlatego wepchać 12 mogą jak najbardziej. Do tego to jest segment gdzie ilość MPx ma duże znacznie z punktu widzenia sprzedaży.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

z punktu widzenia sprzedazy to poprostu dadza kita w wersji IS, powieksza grip o kolejny 1mm, zmniejsza pojemnosc baterii.

Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokor1 Zobacz posta
    photo stitch oprogramowanie z canonem chyba
    nie o to chodzi ze przez to sie zgrywa na kompa - chodzi mi o cos szybszego, ze zaraz po wyzwoleniu migawki obraz jest pokazany na monitorze komputera
    Regulamin pkt 8

Uzależniony

Domyślnie

tak to nawet w erze nie dostaniesz, musi zdjecie byc przeslane to chyba logiczne

Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek Zobacz posta
    tak to nawet w erze nie dostaniesz, musi zdjecie byc przeslane to chyba logiczne
    nie rozumiesz.. wyzej pisalem ze to ma byc przez kabelek. Widzialem cos takiego na filmiku, podłączam aparat do komputera kabelkiem, robie zdjecie i zdjecie zamiast pokazac mi sie na wyswietlaczu aparatu pokazuje mi sie na monitorze.
    Regulamin pkt 8

Strona 57 z 58 PierwszyPierwszy ... 74755565758 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów