alien,
jakieś 3 miesiące temu (kiedy były nasze wymiany PW) myślałam, że chodzi Ci o zakup aparatu i robienie zdjęc - teraz widzę, że kompletnie nie miałam racji![]()
alien,
jakieś 3 miesiące temu (kiedy były nasze wymiany PW) myślałam, że chodzi Ci o zakup aparatu i robienie zdjęc - teraz widzę, że kompletnie nie miałam racji![]()
Chyba zapuszczę brodę, pomaluję ją na zielono i wyjadę gdzieś w Bory Tucholskie - nikt mnie nie znajdzie!
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 10-12-2006 o 05:23
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
witam
chcialbym zaczac przygode z fotografia
jestem ambitnym samoukiem
jaki aparat polecacie na poczatek dla kogos takiego
350D czy 400D
pozdrawiam
PS starych wyjadaczy prosze o powazne wypowiedzi
C400D - lepszy AF
pozdrawiam
Myśle że jakbyś uważnie przeczytał ten watek to odpowiedź byś juz znał. Ale jest ponad 550 postów i w szale światecznych przygotowań rozumiem że nie ma czasu na dokładna lekture wiec podpowiem że z tych dwóch jednak 400D - dlaczego ??
1. Af z wyższej klasy sprzętowej
2. Sprzątaczka
3. Technologicznie nowszy
4. do końca roku objety promocja zwrotu 270zł
No tak, ale wróble ćwierkają już o 450D w styczniu - sorry, ale nie mogłem tego nie napisać...![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
czyli jeśli dalej będą się trzymać systematyczności co 18 miesięcy to wyjdzie w lutym* 20/08/03: Canon EOS 300D / Digital Rebel (6 mp)
* 17/02/05: Canon EOS 350D / Digital Rebel XT (8 mp)
* 24/08/06: Canon EOS 400D / Digital Rebel XTi (10 mp)![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner