Ja musze? To chyba tobie się nudzi bo szukasz jakichś głupot po sieci
A pora dobra jak każda inna - można gwiazdy pofocić, architekture noca :wink: A jak zimno to czapeczka na głowe i kurteczka na siebie![]()
Ja musze? To chyba tobie się nudzi bo szukasz jakichś głupot po sieci
A pora dobra jak każda inna - można gwiazdy pofocić, architekture noca :wink: A jak zimno to czapeczka na głowe i kurteczka na siebie![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Mozna zawsze dekielek pofocic![]()
specjalnie szukać nie musiałem - pierwszy post na dpreview od razu rzuca sie w oczy =)
Głupoty czy nie warto wiedzieć co sie dzieje na rynku foto =)
Jezeli chcesz mi organizować wieczór OK , ale wolałbym ,żebyś zaczął od siebie =)
o własnie...=)Mozna zawsze dekielek pofocic
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
nie no niektórych ludzi na tym forum nie jestem w stanie zrozumieć....ale to już ich problem =(Najwidoczniej jeszcze malo znasz zycie skoro czytasz forum dpreview
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
nie bardzo rozumiem co masz na mysli...postanowiłem podzielic sie informacja z dpreview czy to cos zlego?Nawet jesli to totalny blef to można podystkutowac jesli ktos chce jesli nie to nie...nikogo nikt do niczego nie zmusza...nie musisz tego czytac jak ci sie nie podoba i dodatkowo mnie obrazać...alien, ile mozna pieprzyc bez konca o jakis wymaginowanych nowosciach
wszystkim po trochu , zbliza sie photokina wiec mozna podyskutować jesli ktos chce...po to jest forum zeby rozmawiac i wymieniac sie pogladami a nie obrazac innych forumowiczów...Intereseujesz sie fotografia czy tez wylacznie 'technikalniammi'? Bo jak czytam Twoje posty to odnosze mieszane uczucia
alien, po przeczytaniu pozycji zainteresowania w Twoim profilu "canon powershota75 rządzi!" wnioskuje, ze jestes na etapie podniecania sie byle duperelem ze stajni canona. Nie zebym mial cos z naprzeciwka. Po prostu koncze temat.
Edit:
z mojej strony EOT
a patrzyłes na date mądralo? Pisałem to 23 marca 2004 roku!!!
Troche szacunku kolego...do mnie i do reszty forumowiczów!
Z mojej strony tez EOT...
Najlepiej niech najblizszy moderator wytnie cała wymiane zdań....i wrócmy do tematu =)