Witam!Zamieszczone przez iDD
Jasne że robić zdjęcia! Nieważne jaką obudowe ma Canon, bo nad wyższościa tej marki przemawia fakt użycia CMOS'a, a nie CCD jak ma to miejsce w N...
CMOS GÓRĄ!!! chociaż 300D qrde fajnie się trzyma...
Pzdr!
Witam!Zamieszczone przez iDD
Jasne że robić zdjęcia! Nieważne jaką obudowe ma Canon, bo nad wyższościa tej marki przemawia fakt użycia CMOS'a, a nie CCD jak ma to miejsce w N...
CMOS GÓRĄ!!! chociaż 300D qrde fajnie się trzyma...
Pzdr!
7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
fotki
> akustyk
> zdjecia robi fotograf. /.../ chyba, ze mowimy o generowani ostrych pikseli
Tyz tak sobie koncypuje.... ale czytajac ten watek to cosik mi sie innego zaczelo przedstawiac.
Poziom marudzenia w tym watku pobil juz nawet zale nad cena 70-200 IS... a to sztuka byc.
Jak tak sobie czytam to mi nijak inaczej nie chce wychodzic, ze nabywcy aparatow to lapusie maja najmarniej rozmiarow packi do wyciagania pizzy z pieca rozmiaru XXL, bo marzeniem jest by ta biedna puszka miala rozmiar pudelka na kozaki w rozmiarze 46, przyciski i pokretla mozliwe do ustawiania w wykrochmalonej jednopalczastej rekawicy kuchennej, opcje/korekty nastaw/mozliwosci/formaty polaczonych w jedno wszystkich dostepnych marek za blizej nieokreslona, ale przystepna cene... niech zgadne... w rozliczeniu za "aparat" z telezakupow Mango... prawda, ze szkoda iz te durne ludzie i tak nabija kabze zapewne bezlitosnemu skosnookiemu kapitalistowi tlumnie rzucajac sie do kupna plastiku, co to im bedzie po galach LCDkiem dawal i od wiekszego napisu zajaczki puszczal. Sztuka dla sztuki Panowie szlachta.
Pięknie powiedziane.Zamieszczone przez iDD
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
nie ma to jak popaść z jednej skrajnosci w drugą =]
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
Czy Ty w ogole miales kiedys aparat fotograficzy w rece? :rolleyes:Zamieszczone przez iDD
Podejrzewam ,że miał jedynie pudełko od butów...ups kozaków - wnioskując z jego ostatniego posta![]()
ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p
ciekaw jestem kiedy wprowadza ten wynalazek czyszczenia matrycy w innych aparatach np powiedzmy mutacji 30D , osobiscie mam 350tke i focac robale na przeslonie 25 te paroszki troche wnerfiaja.
Mimo ze siedze czasem wieczorem przed sesja starannie ja czyscze to w rogach zawsze jakis farfocel sie trafi :/
30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto
Zamieszczone przez keda
Owszem czasem prowokuję, to fakt. Widzisz nie raz miałem w ręce D50/D70 i D200, koledzy w naszej firmie mają te aparaty. D50 fatalne pozostałe owszem leżą w ręce ale to jeszcze nic nie znaczy. Liczy się reszta, czyli szkła i pozostału osprzęt a jak popatrzę na obiektywy N z pieniesieniem napędu z body na obiektyw na pomocą sprzęgiełka i sporo niekompatybilności to nawet zapaleni Nikoniarze powoli tracą wiarę.
W mojej ocenie D80 to paniczny ruch Nikona, który coś musiał wypuścić w odpowiedzi na Sony Alfę. Ponieką strzelił gola do własnej bramki.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
mysle ze narazie canon jest w fazie testów nowego wynalazku do czyszczenia matrycy - dlatego też darował sobie umieszczanie go w modelu o 2 pólki wyzej 30d na koszt taniego 400d dla zupełnych amatorówciekaw jestem kiedy wprowadza ten wynalazek czyszczenia matrycy w innych aparatach np powiedzmy mutacji 30D![]()
widzieliście cenę Sony Alpha 100 +18-70 srebrna+TORBA = 2799zł