Strona 37 z 58 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iDD
    > keda

Eeeee???? One maja lezec, czy "robic zdjecia" bo juz sie zgubilem?
    Witam!

Jasne że robić zdjęcia! Nieważne jaką obudowe ma Canon, bo nad wyższościa tej marki przemawia fakt użycia CMOS'a, a nie CCD jak ma to miejsce w N...
    CMOS GÓRĄ!!! chociaż 300D qrde fajnie się trzyma...

Pzdr!
    7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
    fotki

Coś już napisał
    Miasto
    wawa

Domyślnie

> akustyk
    > zdjecia robi fotograf. /.../ chyba, ze mowimy o generowani ostrych pikseli

Tyz tak sobie koncypuje.... ale czytajac ten watek to cosik mi sie innego zaczelo przedstawiac.

Poziom marudzenia w tym watku pobil juz nawet zale nad cena 70-200 IS... a to sztuka byc.
    Jak tak sobie czytam to mi nijak inaczej nie chce wychodzic, ze nabywcy aparatow to lapusie maja najmarniej rozmiarow packi do wyciagania pizzy z pieca rozmiaru XXL, bo marzeniem jest by ta biedna puszka miala rozmiar pudelka na kozaki w rozmiarze 46, przyciski i pokretla mozliwe do ustawiania w wykrochmalonej jednopalczastej rekawicy kuchennej, opcje/korekty nastaw/mozliwosci/formaty polaczonych w jedno wszystkich dostepnych marek za blizej nieokreslona, ale przystepna cene... niech zgadne... w rozliczeniu za "aparat" z telezakupow Mango... prawda, ze szkoda iz te durne ludzie i tak nabija kabze zapewne bezlitosnemu skosnookiemu kapitalistowi tlumnie rzucajac sie do kupna plastiku, co to im bedzie po galach LCDkiem dawal i od wiekszego napisu zajaczki puszczal. Sztuka dla sztuki Panowie szlachta.

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

.............. bo marzeniem jest by ta biedna puszka miala rozmiar pudelka na kozaki w rozmiarze 46...........
    Pięknie powiedziane.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Początki nałogu

Domyślnie

nie ma to jak popaść z jednej skrajnosci w drugą =]
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

> akustyk
    > zdjecia robi fotograf. /.../ chyba, ze mowimy o generowani ostrych pikseli

Tyz tak sobie koncypuje.... ale czytajac ten watek to cosik mi sie innego zaczelo przedstawiac.

Poziom marudzenia w tym watku pobil juz nawet zale nad cena 70-200 IS... a to sztuka byc.
    Jak tak sobie czytam to mi nijak inaczej nie chce wychodzic, ze nabywcy aparatow to lapusie maja najmarniej rozmiarow packi do wyciagania pizzy z pieca rozmiaru XXL, bo marzeniem jest by ta biedna puszka miala rozmiar pudelka na kozaki w rozmiarze 46, przyciski i pokretla mozliwe do ustawiania w wykrochmalonej jednopalczastej rekawicy kuchennej, opcje/korekty nastaw/mozliwosci/formaty polaczonych w jedno wszystkich dostepnych marek za blizej nieokreslona, ale przystepna cene... niech zgadne... w rozliczeniu za "aparat" z telezakupow Mango... prawda, ze szkoda iz te durne ludzie i tak nabija kabze zapewne bezlitosnemu skosnookiemu kapitalistowi tlumnie rzucajac sie do kupna plastiku, co to im bedzie po galach LCDkiem dawal i od wiekszego napisu zajaczki puszczal. Sztuka dla sztuki Panowie szlachta.
    Czy Ty w ogole miales kiedys aparat fotograficzy w rece? :rolleyes:

Początki nałogu

Domyślnie

Podejrzewam ,że miał jedynie pudełko od butów...ups kozaków - wnioskując z jego ostatniego posta
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Bywalec Awatar PROF
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

ciekaw jestem kiedy wprowadza ten wynalazek czyszczenia matrycy w innych aparatach np powiedzmy mutacji 30D , osobiscie mam 350tke i focac robale na przeslonie 25 te paroszki troche wnerfiaja.
    Mimo ze siedze czasem wieczorem przed sesja starannie ja czyscze to w rogach zawsze jakis farfocel sie trafi :/

30D, EF 24-70 f2.8 L USM, 70-200 f2.8 L IS USM, EF 100 f/2.8 Macro USM
    Moje PlFoto , Digart , Obiektywni , OnePhoto

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez keda
    ty sobie jaja robisz???
    NIKON D80 przy mydelniczce 400D body "takie sobie".....
    to TY chyba nigdy nie miales D50 w rece, ani D70/70s one leza rewelacyjnie w raczce a D80 jeszcze lepiej (nei mialem wiec z opini innych userow) a do tego to nie "plastic fantastic".....

ach szkoda pisac przeciez to forum C...

ja mam Canona A80 i zastanawiam sie przed kupnem lustra, lecz jak ktos takei teksty wali to nie wiem czy plakac czy smiac sie@!!!!

Owszem czasem prowokuję, to fakt. Widzisz nie raz miałem w ręce D50/D70 i D200, koledzy w naszej firmie mają te aparaty. D50 fatalne pozostałe owszem leżą w ręce ale to jeszcze nic nie znaczy. Liczy się reszta, czyli szkła i pozostału osprzęt a jak popatrzę na obiektywy N z pieniesieniem napędu z body na obiektyw na pomocą sprzęgiełka i sporo niekompatybilności to nawet zapaleni Nikoniarze powoli tracą wiarę.
    W mojej ocenie D80 to paniczny ruch Nikona, który coś musiał wypuścić w odpowiedzi na Sony Alfę. Ponieką strzelił gola do własnej bramki.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Początki nałogu

Domyślnie

ciekaw jestem kiedy wprowadza ten wynalazek czyszczenia matrycy w innych aparatach np powiedzmy mutacji 30D
    mysle ze narazie canon jest w fazie testów nowego wynalazku do czyszczenia matrycy - dlatego też darował sobie umieszczanie go w modelu o 2 pólki wyzej 30d na koszt taniego 400d dla zupełnych amatorów

vg1
    Guest

Strona 37 z 58 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów