Strona 23 z 50 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 577

Wątek: Nowosc - EOS 400D, nastepca 350D

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    co do reklamy ... reklamy to potrzebuje Nikon i Sony zreszta widzial ktos reklame Canona?
    tak. na Singapurze widzialem. ale tam ogromna wiekszosc ludzi z (D)SLR-ami miala Nikona
    www albo tez flickr

Bywalec
    Miasto
    Ełk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    co do reklamy ... reklamy to potrzebuje Nikon i Sony zreszta widzial ktos reklame Canona?
    Widziano na środku jeziora Solińskiego http://www.fotogalerie.pl/fotka/2736731153304150563

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Canon to się głównie na meczach i zawodach sportowych reklamuje :grin:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Deep Space 9

Domyślnie

qrde brak dodatkowego LCD to imo spory minus...Ja korzystam z niego całyczas....zresztą nie da się z niego nie korzystać....Pozatym to jest ok, nowości jest dokładnie tyle ile powinno być.
    Ostatnio edytowane przez VANT ; 25-08-2006 o 12:34
    Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Uzależniony Awatar ErnestPierwszy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VANT
    qrde brak dodatkowego LCD to imo spory minus...Ja korzystam z niego całyczas....zresztą nie da się z niego nie korzystać....Pozatym to jest ok, nowości jest dokładnie tyle ile powinno być.
    Umknęło mi to wątku - wszytkie dane o ekspozycji wyświetlane są na tym BIG SCREEN-ie?

Ło matko, wieczorem nie da się robić zdjęć bez oślepnięcia

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ErnestPierwszy
    Ło matko, wieczorem nie da się robić zdjęć bez oślepnięcia
    Piszą, że się da. Tyle, że trzeba sobie regulować podświetlenie. Które, zapewne, jest tak samo zagrzebane w menu jak w 350D.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Nie przesadzajcie! to jest bardzo fajne roziazanie, KM-owcy tez tak maja w D7D i D5D i jakos nie przeszkadza im to w robieniu zdjec. Swoja droga chciałbym aby kazdy LCD posiadał taka funkcje.

Pozdro.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Nie przesadzajcie! to jest bardzo fajne roziazanie, KM-owcy tez tak maja w D7D i D5D i jakos nie przeszkadza im to w robieniu zdjec. Swoja droga chciałbym aby kazdy LCD posiadał taka funkcje.
    jak sie przyzwyczaisz to nie przeszkadza. ale przy pierwszym kontakcie z D7D migajacy ekranik niezle wk...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy

Pozdro.
    Co w tym fajnego? Ja telewizor wlaczam w aparacie jak potrzebuje w menu pogrzebac. Nawet podglad zdjec mam wylaczony. Caly czas zerkam na wyswietlacz LCD, jak jest ciemno to go podswietlam. Nie chcialbym wyglac jak choinka w 2.5" zarowa swiecaca po galach. zenua normalnie

Uzależniony

Domyślnie

ta reklma ma usprawiedliwiac 3500 pln ?

Strona 23 z 50 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów