Noo, ponoc canon wypuscil specjalny rodzja GRIPa do 400DZamieszczone przez popmart
![]()
Noo, ponoc canon wypuscil specjalny rodzja GRIPa do 400DZamieszczone przez popmart
![]()
Tak tyle, że D50 to kolubryna przy 350-tce, a niektórzy sobie cenią małe rozmiary i wagę. A po za tym to co za problem nabyć tego nikonaZamieszczone przez akustyk
:-), nawet ma lepszy kit:-), a system też niczego sobie
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ja wolę realistyczne niż wyimaginowane punkty widzenia bo takie wimaginowane prowadzą do nierealistycznego postrzegania świata co może skończyć się drogimi wizytami u specjalistyZamieszczone przez akustyk
![]()
Zainspirowany postem Czachy (ostatni akapit) proponuję upgradde nomenklatury i tak:Zamieszczone przez akustyk
300D - po staremu Trabant
350D - 126p (czyli po prostu Maluch)
400D - 126p Bis
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 24-08-2006 o 11:49
Czy wiesz w ogole jak wyglada sprzet innych producentow?Zamieszczone przez popmart
Wydaje mi sie ze widzisz tylko to co zaczyna sie na litere C.
Jak biore 350D to za kazdym razem zastanawiam sie jak go chwycic aby
mi nie wypadl z reki... Jesli to jest dobra ergonomia to...![]()
Z D200 też piewrsze sample były jakies takie sobieZamieszczone przez MMM
Poczekamy i za jakieś 3 miesiące przekonamy sie co jest wart ten 400D.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
a to udogodnienie ?
Kompensacja ekspozycji +/-2 EV co 1/3 lub 1/2 EV (łączona z bracketingiem ekspozycji AEB)
tez kroczek w przod ?
flash guide number podniesiony z 12 na 13 w stosunku do 350D
jakies tam inne *******niki, ale i tak pewnie pozostane ze swoja 350'tka do czasu wymiany na 30D lub nastepce 30D
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Ciekawe czy będzie polskie menu?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A może komunikaty głosowe będą i jeszcze będzie można wydawać polecena głosem ?
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770