No dobra, widać że to szajs/nic ciekawego. Pomyślmy co może być w 40D.
- matryca 10.1
- antydust
- AF z 5D ze wspomaganiem servo?
- DIGIC III żeby utrzymać 5fps przy większej matrycy?
No dobra, widać że to szajs/nic ciekawego. Pomyślmy co może być w 40D.
- matryca 10.1
- antydust
- AF z 5D ze wspomaganiem servo?
- DIGIC III żeby utrzymać 5fps przy większej matrycy?
Moze bedzie mniejszy i pozbawia go wyswietlacza?Zamieszczone przez MMM
![]()
Te sample na pewno są z sharpness +3? Bo to identycznie wygląda tak jak z mojego 30D i np. 85/1.8 przy ustawieniach na 0.
Ale to chyba nie ten wątek:wink:Zamieszczone przez MMM
![]()
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Skoro digic II potrafi pociagnac 16mpix z 1ds czy 8fps 8mpix z 1d to po cholere pakowac tam cos nowego do 10mpix 5fps?Zamieszczone przez MMM
A jesli nawet podkrecic nieco procesor i zrobic go w mniejszej technologii aby tyle pradu nie darl po co zmieniac nazwe? Nic nowego za bardzo nie da sie tam upchac sprzetowo, wiec digica III raczej nie bedzie w najblizszym czasie. A drobne nowosci i pare funkcji extra ktorych najbardziej brakuje sa do zrobienia programowo.
...
I jestem z powrotem :-)
Chyba jeszcze nie bylo tego newsa:
http://www.bloomberg.com/apps/news?p...ws&refer=japan
Dwie rzeczy:
"Sony, which began selling its alpha DSLR-A100 on July 21, had a 21.6 percent share in the month and a 19 percent share in the three weeks to Aug. 20
Canon's market share fell to 33.3 percent in July from 51.6 percent in the previous month"
P.S. Czy 400D to jest ta zapowiadana legenda ?