Eeee tam, zamaz tylko canon na body i napisz cos tam "sympatycznego" w gescie sprzeciwu. Co bedziesz szum robil!Zamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
pozdrawiam,
Eeee tam, zamaz tylko canon na body i napisz cos tam "sympatycznego" w gescie sprzeciwu. Co bedziesz szum robil!Zamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Chyba nie doczytales cytowanego posta...Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
Nie doczytalem - czuje sie przechytrzony.Zamieszczone przez caravaggio
Nie wiem, nie mam 70-200 a 100-400 ale jak zwykle ciesze sie, ze przeczytalem to co napisales!Zamieszczone przez akustyk
![]()
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Oj tam przechytrzony. Taki maly zarcik to bylZamieszczone przez Zodiakalny Rak
Ja nigdy nie zmienie systemu na N. Ich czarne forum wplyna na mnie depresyjnie
Akustyk, skala jak skala, ten lens jest krzywo wklejony![]()
W okienkach mozna odwrocic kolory, moze jednak zmienisz 2 systemy?Zamieszczone przez DoMiNiQuE
![]()
z pozdrowieniami "69"
No ja bym się nie obraził jakby cena mi spasowałaZamieszczone przez szwayko
![]()
![]()
.
DoMiNiQuE wyślij do canona petycję z groźbą zmiany systemu (bez tej gwiazdki:wink, może zrobią dla Ciebie specjalną - wersję
:-D.
A mnie się podoba to 400D (przynajmniej na papierze), obiektywy też, choć i tak pewnie ich nie kupię ale fajnie że jest o czym pisać:wink:
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Tak podchodzac do tematu 1200'tka nie powinna istniec.. i pare innych tyzZamieszczone przez akustyk
Ale przeciez oboje wiemy, ze nie rozmiar jest wazny![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
Ciekaw jestem czy dużo osób kupi któryś z tych obiektywów? Jeśli 50/1.2L ma tyle kosztować to podziękował.
A 70-200/4 IS L to dla mnie zły pomysł. Wątpie żeby się dobrze sprzedawał.
Ja myślę że oba obiektywy to niezły pomysł. Zwłaszcza że 70-200/4 IS nie zastępuje starego tylko uzupełnia linię. Cena za 50/1.2 1600$. Myślę że znajdzie się wielu nabywców.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner