Ja rowniez wole drukowac w domu...

Koszt moze nie jest taki super w stosunku do labow, ale sporo tego kosztu to po pierwsze drogi papier a po drugie jak mam jechac godzine w jedna strone do przyzwoitego labu po 3 odbitki "raz na ruski rok" to wole juz trzymac do tego nieco lepsza drukarke w domu na ktorej nie tylko zdjecia drukuje...

A jakosc jest identyczna i na malych i na duzych... A przy duzych czesto "w domu" zaczyna wychodzic taniej nawet w porownaniu do bardzo tanich labow...

A kolory? W domu i z labu mozna miec tak samo dobrze albo tak samo zle...

Z EOS'a nie narzekam na "ciemnosc"... Czasami sa wrecz nieco jasniejsze, ale to kwestia poznania i ustawienia wszystkiego...

Za to z kompaktu kolegi wszystkie sa duzo duzo ciemniejsze w stosunku do widoku w aparacie. Sa jednak tak samo ciemne na monitorze... Chyba ze spalic monitor tyle ile sie da, wtedy wyjdzie ze to drukarka oszukuje

Najpierw dokalibruj odpowiednio monitor tak zeby z czarnego sie nie robilo szare, a potem pogrzeb w ustawieniach drukarki...

Co do DVD... Plyty padaja... Zwlaszcza DVD... Mam kopie i na DVD i na CD (kilka sztuk) i na HDD W dwoch krajach Lepiej sie zabezpieczyc...