Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Brutalnie zamordowany Golden [*] - Apel o Pomoc

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez caravaggio
    Mam pytanie do administratora tego forum - czy jest tutaj cos w rodzaju plonkownicy?
    Jest ale kiepska i sam nad tym ubolewam. Można wycinać tylko posty plonkowanego, a nie cytaty i "drzewko" dyskusji

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

tego sie obawiałem... ze zamiast pomocy wyjdzie kłotnia.
    APELUJE!! Dajcie spokoj z kłotniami i wyzywaniem sie! To nie o to tu chodzi!!
    I napewno nie chodzi tu o zakładanie teraz w hydeparku wątków o zaginionych kotach itp... Iczek naprawde nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia o co tu chodzi? Niektorzy tu naprawde mają swoje lata a pojmują niektore rzeczy jak dzieci. Napisałem przeciez wyrazie o zbiorce pieniędzy na proces dla sprawcy i o nagłosnieniu sprawy z racji ze wiele osob z forum ma kontakty w gazetach itp.
    W tym przypadku sprawca zbrodni został wykryty i powinno sie ukarac tą osobe. Bo gdyby było wiecej takich osob uwazających tak jak np. Mac to wkoncu w ogole nie będą scigani sprawcy zbrodni takich. A nie jest tutaj przeciez mowa o osobie ktora uśpiła psa bo jej przeszkadzał czy tez oddała go do schroniska tylko go zamordowała -> Jac podał cytat z sekcji zwłok

I prosze - komu sie watek nie podoba niech ten tutaj nie zagląda

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Watek zamykam, chyba wszytko zostalo juz powiedziane

Jest apel o POMOC w ukaraniu winnych - kto moze niech pomoze - linki w pierwszym poscie

EDIT: zmienilem lekko tytul watku.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów