Jest ale kiepska i sam nad tym ubolewam. Można wycinać tylko posty plonkowanego, a nie cytaty i "drzewko" dyskusjiZamieszczone przez caravaggio
![]()
Jest ale kiepska i sam nad tym ubolewam. Można wycinać tylko posty plonkowanego, a nie cytaty i "drzewko" dyskusjiZamieszczone przez caravaggio
![]()
tego sie obawiałem... ze zamiast pomocy wyjdzie kłotnia.
APELUJE!! Dajcie spokoj z kłotniami i wyzywaniem sie! To nie o to tu chodzi!!
I napewno nie chodzi tu o zakładanie teraz w hydeparku wątków o zaginionych kotach itp... Iczek naprawde nie wiem czy to jest takie trudne do zrozumienia o co tu chodzi? Niektorzy tu naprawde mają swoje lata a pojmują niektore rzeczy jak dzieci. Napisałem przeciez wyrazie o zbiorce pieniędzy na proces dla sprawcy i o nagłosnieniu sprawy z racji ze wiele osob z forum ma kontakty w gazetach itp.
W tym przypadku sprawca zbrodni został wykryty i powinno sie ukarac tą osobe. Bo gdyby było wiecej takich osob uwazających tak jak np. Mac to wkoncu w ogole nie będą scigani sprawcy zbrodni takich. A nie jest tutaj przeciez mowa o osobie ktora uśpiła psa bo jej przeszkadzał czy tez oddała go do schroniska tylko go zamordowała -> Jac podał cytat z sekcji zwłok
I prosze - komu sie watek nie podoba niech ten tutaj nie zagląda
Watek zamykam, chyba wszytko zostalo juz powiedziane
Jest apel o POMOC w ukaraniu winnych - kto moze niech pomoze - linki w pierwszym poscie
EDIT: zmienilem lekko tytul watku.