Ssaki moim zdaniem czują inaczej niż owady ze względu na bardziej i inaczej rozwinięty system nerwowy , a w szczególności mózg .Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ssaki moim zdaniem czują inaczej niż owady ze względu na bardziej i inaczej rozwinięty system nerwowy , a w szczególności mózg .Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A Ty cos czasem czujesz? Chyba nie.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Może wprowadzę nutkę radości, oto mój nowy goldenek (zdjęcie sprzed półtora tygodnia, waży już 2.5 kg więcej niż wtedy, rośnie jak drożdże)
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
no co Tomasz - wez bejsbola i zlej tego pieska zeby byl caly we krwi a pozniej usiadz i powiedz - luzzz to byl tylko pies...![]()
Ej dajcie spokoj! Ja tez mogłem wyskoczyc na Tomka w ten sposob ale po co? To nieczemu nie słuzy. Ma taki pogląd to niech poprostu juz o tym nie pisze i tyle. A teraz kto moze niech pomoze...
Ja akurat jestem mięsożerny . Ale nie można doprowadzać zwierzęcia do śmieci w męczarniach dla własnego sadystycznego upodobania .Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Niestety zgadzam się z Tomkiem i nie widzę powodu aby zakładać takie wątki na tym forum, bo to jest forum dotyczące fotografii a nie zwierząt. Jesli chcesz się nad tym psem rozczulać to masz prawo ale masz też inne miejsca (inne forum do tego). Ten wątek nalezy uznać jako spam.
Powiem jeszcze jedno autorowi wątku - mało widziałeś.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Tomasz nie wiem co palisz czy inaczej tam pobierasz ale proszę nie dziel się tym z nikim.
Domyślam się że nigdy nie posiadałeś i nie posiadasz żadnego zwierzaka zależnego od ciebie typu pies, kot. Nie sądzę byś napisał coś takiego gdyby było inaczej.
A swoją drogą proponowałbym zachować pewną wstrzemięźliwość z wypowiedziami przynajmniej do piątku.
kurna Mac sam sie nad sobą porozczulaj. Nie napisałem tego tutaj by wszyscy teraz zaczeli zbiorowy płacz itp tylko by w pewien sposob mogli pomoc ci co chcą i są zainteresowani. A Ty lepiej zobacz jakiego wszelkiego rodzaju wątki są pisane w HydeParku i dopiero potem mow ze to spam. Bo rownie dobrze mozna nazwac spamem wątek przyklejony o Łukaszu...