O mamusiu, ile ? Ja z pleneru przywoze gora 80-100 ujec i to takiego pleneru od 6 am do do 11 am. HDRy sie nie liczaZamieszczone przez Avadra_K
![]()
O mamusiu, ile ? Ja z pleneru przywoze gora 80-100 ujec i to takiego pleneru od 6 am do do 11 am. HDRy sie nie liczaZamieszczone przez Avadra_K
![]()
no ja to samo co Diego. tak max do 100 - 150 zdjęć jak wychodzę na pół dnia.
a co do trzymania no to zawsze pozostają streamery:]:]
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Zamieszczone przez Il fuoco
Łoooooooo Jeeeeeeezzzzzzzzuuuuuuuuuuuu, bo tu chodziło o naświetlenie skali zjawiska :-D :-D![]()
![]()
![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
usiłowałem fotografować a raczej robiłem zdjęcia na wiieeeelu meczach (cały sezon) Ligi siatki kobiet. w sumie fajna zabawa.nawet bardzo fajna.tyle że nie z takim sprzętem jak miałem.Zamieszczone przez adamek
najlepsze szkło jakie wtedy miałem to było 50 f1.8 EF. a jak przychodziło co do czego to potrafiłem jechać Pentaconem 135 f2,8 i wychodziły mi ostre zdjęcia... 1 na 4
to były czaassyy![]()
Zamieszczone przez Il fuoco
A bo one się teraz strasznie szybko poruszją na tym parkiecie......
![]()
![]()
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
heheno wkońcu mam u siebie w mieście mistrzynie polski i kilka mistrzyń europy
muszą być fast&furious
![]()
[OT]Zamieszczone przez Il fuoco
To czemu w ostatnim GrandPrix nie byly?[/OT]
Zamieszczone przez Avadra_K
Jesli uwzasz ze te 500 jset warta zrobienia odbitek... ja bym ostroznie sugerowal ze pewnie tylko kilkanascie, bardzo optymistycznie myslac kilkadzisiatBardzo optymistycznie. No chyba ze te 500 to po jakiejs ostrej selekcji.. ale nie wyobrazam sobie tego
![]()
Zamieszczone przez fredi
Rany co żeście się tak czepili tej liczby 500:razz: mogłem wpisać 1000 i też by było dobrze - chodzi o zasadę, chociaź moje dziecko potrafi 1gb kartę zapełnić "zdjęciami" w parę godzin - dla ułatwienia w formacie L (czyli około 250 zdjęć):-P :-P :rolleyes: