no konkretne pytanie i konkretna odpowiedzZamieszczone przez Il fuoco
![]()
to teraz paszol mi stad i robic zdjecia pomidorom czy pizza![]()
no konkretne pytanie i konkretna odpowiedzZamieszczone przez Il fuoco
![]()
to teraz paszol mi stad i robic zdjecia pomidorom czy pizza![]()
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
wielkich moze nie (chociaz moze ktorys wyrosnie na wielkiego ;-) ), ale cenionych i w pewnym sensie wybitnych kilku jest ;-)... naszczescie... fakt malo pisza ale saZamieszczone przez Pikczer
Il fuoco odloz aparat na polke na miesiac dwa nie dotykaj go.... sens fotografowania wroci szybciej niz myslisz... jesli nie wroci to go sprzedaj ;-)
spoko.mądrze piszeszZamieszczone przez KMV10
naszczęście dużo jeżdzę na rowerku po górach i mam kilka innych rzeczy do roboty
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
A mnie sie wydaje, że to co napisał IL fulco to pewnego rodzaju wyraz frustracji...
spowodowanej wejściem w zycie i powszechnym używaniem aparatów cyfrowych.
![]()
Kiedys człowiek, za nim zrobił zdjęcie, ustawił wszystko dokładnie, trzy razy sprawdził, policzył i dopiero "pstryk".Słowem myślał co i jak foci.
Teraz zaś wali się ile wlezie na kartę, a jak się już nie mieści - zaden problem albo zżut do kompa, albo nowa karta. Myśli się dopiero pźniej w PS czy w innym programie,
Tzn myśli się, albo nie, bo akurat mnie wiecznie brakuje czasu na to żeby obrobić zdjęcia.
![]()
Kiedyś celem było zrobienie zdjęcia, wywołanie i ........ no właśnie!!!! Ten dreszczyk emocji: udało się, czy nie....;-)
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
ekhmm...Il fuocoZamieszczone przez Avadra_K
ale nevermind
masz rację z tymi cyframi.
ale to nie to.chociaż faktycznie - największa przyjemność to przecież plenerek z Prakticą i stertą m42![]()
Na to jest bardzo prosta rada:Zamieszczone przez Avadra_K
1) LCD mode OFF,
2) karta 256MB + RAW (wchodzi ~35 zdjęć)
Święte słowa Akustyk, lepiej sobie za bardzo głowy celami nie zaprzątać, bo można szybko dojść do absurdu albo co gorzej wpaść w depresję.Zamieszczone przez akustyk
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zamieszczone przez Il fuoco
No cuż sorry - to sie zdaje się nazywa wtórny abalfabetyzm - przepraszam
Zamieszczone przez gwozdzt
ad. 2) .....eee u mnie wychodzi coś ponad 40:razz:
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
![]()
a ja ostatnio włączyłem w moim trabancie raw+small (zamiast large) jpg
wychodzi o wiele lepiej bo na 1gb miescie sie 160 rawów![]()