Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: Cel fotografowania.

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    W ten sposób znalazłem swojego hopla - fotografowanie znalezionych przypadkiem butów!

Ha, to zdaje się było kiedyś w jakim filmie wykorzystane, tak mi się wydaje:razz:
    Panna robiła zdjęcia butów swoich kochanków (nie bież tego broń boże do siebie);-)
    Potem zrobiła wystawę tychże zdjęć w galerii i zdobyła światową sławę, czego i Tobie życzę

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    Ech, kryzysik dopadł? :wink:

W ten sposób znalazłem swojego hopla - fotografowanie znalezionych przypadkiem butów!

Nie ty jeden Ostatnio super buty lakierki z lat 80 w lesie znalazłem

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur
    Nie ty jeden Ostatnio super buty lakierki z lat 80 w lesie znalazłem
    Buty powiadacie, też ciekawie. Ja mam w zwyczaju fotografować napotkane na szlach owce i krowy ;-)
    Przy czym owce są dużo wdzięczniejszym obiektem fotograficznym i zazwyczaj pozują zamiast uciekać, jak to czynią krowy
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

ja z kolei uwielbiami drzwi i okna przeróżne
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Bedzie OT - sorry:
    dopiero u Ciebie zauwazylem, ze na avatarze zdjecia lustrzane wygladaja nie naturalnie, spust z lewej strony body

pozdrawiam,
    z pozdrowieniami "69"

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak
    Bedzie OT - sorry:
    dopiero u Ciebie zauwazylem, ze na avatarze zdjecia lustrzane wygladaja nie naturalnie, spust z lewej strony body

pozdrawiam,
    zawsze można zrobić switch

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Buty.. okna...
    Ja wale lustra... takie wypukle... drogowe. No i co nam pokazuja
    Za 20 lat zrobie wystawe i wejde do annalow

Tak powaznie mowiac... mnie jedna fisza naszego polskiego swiatka foto (wspanialy czlowiek o duzej wiedzy i wrazliwosci, dzilajacy w ronych powaznych gremiach, prezesujacy, wykladajacy, wystawiajacy itd.) powiedziala na zajeciach lata temu: w fotografi "~art" wystaczy sie wyspecjalizowac. Wybrac sobie obiekt, najlepiej nieco egzotyczny, i robic go latami. Na koncu dopiac do tego ideologie, albo i nie - krytycy za nas dopisza. Sukcs murowany, to tylko kwestia cierpliwosci i odrobiny swiadomosci/talentu/warszatu. A do tej wypowiedzi byl dolaczone dowodu w postaci np. serii nastawni kolejowych.

P.S. Oprocz luster obstawiam "pogranicza".. zazwyczaj rozumiane jako pogranicze porzadku/burdelu, cywilizacji/barbarzynstwa.
    I to moze jakas podpowiedz po co robic zdjecia... znalezc sobie interesujacy temat. To dla mnie podstawa. Robienie zdjec tylko dla poprawy warsztatu.... to dobre dla szkoly zawodowej, a nie pasji zyciowej. Trzeba laczyc rozne zainteresowania, wtedy mozna sie zaangazowac w fotografie, przekazac prawdziwe emocjie. Ja tak sie spelniam jeszeli chodzi o architekture, miasto. Np. nie wyobrazam sioe zeby ktos kto sie nie interesuje architektura mogl naprawde dobrze sfotografowac budynek. Oczywiscie, moze mu wyjsc swietne zdjecie.. ale przewaznie nie bedzie potrafil z budynku tego co w nim wartosciowe, tego co przesadza o jego charakterze... a skupi sie czesto na rzeczach drugorzednych, acz bardziej oczywistych.
    Ostatnio edytowane przez fredi ; 23-08-2006 o 14:28

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi
    ...w fotografi "~art" wystaczy sie wyspecjalizowac. Wybrac sobie obiekt, najlepiej nieco egzotyczny, i robic go latami. Na koncu dopiac do tego ideologie, albo i nie - krytycy za nas dopisza. Sukcs murowany, to tylko kwestia cierpliwosci i odrobiny swiadomosci/talentu/warszatu. A do tej wypowiedzi byl dolaczone dowodu w postaci np. serii nastawni kolejowych.
    A wiecie co ja lubię fotografować ? Pomidory :-D Przy jednym znich dowiedziałem się że budzi nieprzyzwoite skojarzenia

Il fuoco, nie ma się co poddawać. Ja już nie raz miałem chęć rzucić aparatem o ścianę, albo powiercić śrubokrętem po szkle obiektywu, ale to kwestia czasu. W moim przypadku im dłużej robię zdjęcia, tym bardziej staje się to trudne. Może kiedyś przekroczę granicę gdy będzie z górki

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

nie no. ja się nie poddaję.nawet rano byłem na plenerku.tylko aktualnie się zastanawiam jaką "specjalizację" sobie wybrać bo mam ochotę być za te parę lat wreszcie w czymś naprawdę dobry.a we wszystkim naraz nie da się być ok.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    nie no. ja się nie poddaję.nawet rano byłem na plenerku.tylko aktualnie się zastanawiam jaką "specjalizację" sobie wybrać
    Może akty?

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów