Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ceny lustrzanek Canona za rok-półtora ?

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Ceny lustrzanek Canona za rok-półtora ?

Witam. Chciałem się dowiedzieć jak według Was będą się kształtowały ceny lustrzanek Canona, czy pojawią się jakieś nowe, tańsze modele ? Może następca EOS-a 300D (?) przez co ten ostatni potanieje - czy to raczej mało prawdopodne. Chodzi mi o perspektywę rok-półtora.

Początki nałogu
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nikt nie jest w stanie tego przewidziec jak to bedzie u Canon'a, to jest uwarunkowane co pokaze konkurencja jesli nastepca Nikona D100 okaze sie "hitem" tak jak jego mlodszy brak D70 to i ceny 20D spadna o kilka setek Generalnie ceny ida w dol wystarczy przestudiowac historie cenowa poczwaszy od 30D gdzie na poczatku aparat w Polsce byl wart notabene! 25 tys zł pozniej D60 korego cena scylowana (na poczatku) w granicach 13000zł pozniej 10D 9500zł no i wreszcie 20D za 6300zł... Sadze ze Canon wypusci na wiosne udanego nastepce 300D Tudziez po nauczce HACKu - WASIAWARE nie bedzie to az tak okrojony w funkcje aparacik w porownaniu do aparatu klasy 20D...
    Canon|5DmkII+BG|5D+BG-E4|30D+BG-E2|20D|50E|24-70L|24-105L|70-200 2.8L|580EX|550EX|430EX|Manfrotto 074B/329RC4, 682B/#222|SanDisk UltraII/ExtremeIII|Brain's Hottub by Crumpler|Lowepro|

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: Ceny lustrzanek Canona za rok-półtora ?

Cytat Zamieszczone przez lucien
    Witam. Chciałem się dowiedzieć jak według Was będą się kształtowały ceny lustrzanek Canona, czy pojawią się jakieś nowe, tańsze modele ? [...] Chodzi mi o perspektywę rok-półtora.
    Ja niestety nie jestem w stanie odpowiedziec na to pytanie - szklana kule pozyczylem koledze i jeszcze nie oddal ;-)

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

nie potrzeba mieć szklanej kuli aby odpowiedzieć na to pytanie. wystarczy minimalna wiedza nt działania rynku.
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sergi
    nie potrzeba mieć szklanej kuli aby odpowiedzieć na to pytanie. wystarczy minimalna wiedza nt działania rynku.
    No to czekamy, aż się tą wiedza podzielisz

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Tak jak napisalem w twoim gdybaniowym watku o Minolcie A2 - popytaj na pl.misc.paranauki - tam sa wrozbici.
    Nie prosciej zalozyc watek "Co lepsze Minolta A2 czy Canon 300D" w tamty podforum 'Sprzet fotograficzny - inny' ?
    Ale odpowiedz i tak znasz - 300D.
    Ale nie spodziewaj sie ze za rok bedzie kosztowal tysiac zl , Minolta tez nie :P

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Tak jak napisalem w twoim gdybaniowym watku o Minolcie A2 - popytaj na pl.misc.paranauki - tam sa wrozbici.
    Nie prosciej zalozyc watek "Co lepsze Minolta A2 czy Canon 300D" w tamty podforum 'Sprzet fotograficzny - inny' ?
    Ale odpowiedz i tak znasz - 300D.
    Ale nie spodziewaj sie ze za rok bedzie kosztowal tysiac zl , Minolta tez nie :P
    ale 2000-2500 spokojnie

Uprawnienia umieszczania postów