Albo teoria się z praktyką mija i jak dziś wyjedzie to może się biedny pogubić![]()
Albo teoria się z praktyką mija i jak dziś wyjedzie to może się biedny pogubić![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
tak, wolno i solidnie to w miescie ale czesto nieprzewidywalnie choc do ulanskiej fantazji Polakow to im jeszcze brakuje![]()
galeria zdjęć na >>> aroundmyhead
<<trójwymiarowy układ dróg>>
I dwie linie metra - zawsze to dobra alternatywa aby sie przemiescic![]()
Powiedzmy 1.5 linii metraZamieszczone przez Atris
Samochodem to jeszcze tam nie jeździłem, więc tylko "teoretyzuje".
Iczek, chyba na to już za późnoOT jest poza kontrolą
![]()
OT wycięty.
Zupełnie się nie zgodzę. Co prawda moje doświadczenia na szwajcarskich drogach to może w sumie kilka tysięcy km na prawym siedzeniu ze znajomymi i niecały tysiąc z żoną (również na prawymZamieszczone przez Atris
), ale chociażby właśnie z tego powodu rozglądam się wkoło, z czystej ciekawości. Wszystko to co napisałeś to prawda, ale dla naprawdę niewielkiej ilości kierowców. I są przewidywalni tak samo jak dowolni inni - czyli np. jeśli masz przed sobą matkę z dwójką dzieci na tylnych siedzeniach to siłą rzeczy uważać trzeba ;-) Co jakiś czas przemknie jakiś wariat 160/h zygzakiem. Ale średnia jest moim zdaniem zupełnie OK.
A jeśli chodzi o Lozannę... mapę tego miasta powinni sprzedawać w formie hologramu
A i owszem, gubię się, gubię (i to po pół roku nauki)Zamieszczone przez snow
tyle że to nie ma wiele wspólnego z wrednością szwajcarskich kierowców ;-)
Wlasciwie metro w Lozannie to juz albo jeszcze nie dziala. Jest wielka przebudowa glownej stacji i wszystko zamkniete. Dzieki tej budowie mamy polskie autobusy Solaris na drogach![]()
A kierowcy na drogach - szkoda pisac - kazdy wie - co kraj to obyczaj![]()
No to ja bardzo wam zazdroszcze, bo niestety koreanscy kierowcy sa absolutnie nieprzewidywalni. Mieszkam i duzo jezdze od prawie dwoch lat i codziennie widze nowy cyrk na drogach. Mnostwo samochodow, dobre drogi i dobre rozwiazania komunikacyjne, ale umiejetnosci i mentalnosc kierowcow, tak jak wspomnialem wczesniej - na poziomie woznicy z Wachocka. Ze tez musialem kupic lustrzanke, tak to bym jakis filmik nakrecil i pokazal co mam na mysli ;-)Zamieszczone przez muflon
EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj
To prawda z niemieckimi autostradami.. w NRD teraz piekniutkie, szerokasne i stosunkowo pustawe autostrady sa.. Duzo lepiej niz w RFN i za pieniadze RFN![]()