Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 49

Wątek: Samochody, prawo jazdy itp - wydzielone z "Eksperyment Socjologiczny"

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder
    Nie, bo ma w kieszeni prawo jazdy...

dobry jestes :-)
    Z poprzednim stwierdzeniem można było polemizowac. To jest jawnie nieprawdziwe Myślę, że bez trudu znajdzie się jedna osoba bez prawa jazdy. Bo to właśnie amerykańska wolnośc wyboru

Cytat Zamieszczone przez TomaszQ
    P.S.
    Dziękuję za powtórne zainteresowanie tym forum.
    Fajnie sobie tu gaworzycie.
    Witam ponownie. Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Bywalec Awatar TomaszQ
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    Witam ponownie. Mam nadzieje, że zostaniesz na dłużej.
    Dziękuję za miłe przywitanie po latach. Widzę, że tu jest znacznie więcej o fotografii niż na prfc. Grupa od dość dawna, poza nielicznymi wyjątkami, steruje w stronę Hydepark'u na terenie przedszkola, więc pewnie pozwolę sobie skorzystać z zaproszenia.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TomaszQ
    Czy nie można świadomie dokonać wyboru, wywalić TV przez okno i jezdzić rowerem?
    Skoro i tak lecimy daleko w OT to pociagne eksperyment socjologiczny dalej - czy nie posiadanie TV to rowniez objaw albo imbecylstwa albo kiepskiego stanu posiadania?
    Ja TV nie cierpie -oglupia i w reklamach i w programach. Mam karte TV i wlaczam tylko na mecze siatkowki. A slyszalem czesto zarzuty "jak mozna nie miec telewizora, nie ogladac telewizji.. nudno by bylo" .

Aha, rower chcialbym miec ale nie mam go gdzie trzymac (30m kawalerka z brakiem miejsca na rower, wynajmowana, w piwnicy graty wlasciciela i nie moge go zmusic do sprzatniecia).

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Vitez, imbecylstwo to nieposiadanie telewizora w każdym pokoju!
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Aha, rower chcialbym miec ale nie mam go gdzie trzymac (30m kawalerka z brakiem miejsca na rower, wynajmowana, w piwnicy graty wlasciciela i nie moge go zmusic do sprzatniecia).
    ech... co Ty wiesz o braku miejsca 33sq.m. to ja mam na 3 osobowa rodzine, wlacznie z malym dzieckiem, ktore wymaga duzego Lebensraumu

a rowery, jak najbardziej, na balkonie. 2 sztuki
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    ech... co Ty wiesz o braku miejsca 33sq.m. to ja mam na 3 osobowa rodzine, wlacznie z malym dzieckiem, ktore wymaga duzego Lebensraumu
    Was jest troje, Vitez się nie chwali, ale mieszka w czwórkę. I nawet jeszcze nie liczę jego dziewczyny
    Jarek

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    a rowery, jak najbardziej, na balkonie. 2 sztuki
    Gdybym mial balkon to wlasnie tam bym trzymal... no coz... podrecze wlasciciela o ta piwnice bo okolice mam swietne do jezdzenia (nad Wisle i sruuu w dowolnym kierunku 8) ), czas i ochote tez.

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Was jest troje, Vitez się nie chwali, ale mieszka w czwórkę. I nawet jeszcze nie liczę jego dziewczyny
    W przeciwienstwie do malego dziecka koty (nawet trzy) wymagaja sporo mniej lebensraumu bo spia ok 15 godzin na dobe, kolejne ok 4-5 godzin to mycie sie i to niezaleznie od wieku.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W przeciwienstwie do malego dziecka koty (nawet trzy) wymagaja sporo mniej lebensraumu bo spia ok 15 godzin na dobe, kolejne ok 4-5 godzin to mycie sie i to niezaleznie od wieku.
    Co Ty tam wiesz..
    Dziecku w wieku nieszkolnym potrzeba do życia tylko wolnego miejsca przed telewizorem i pilota (zamiennie z komputerem i nowymi grami). Kotom za to potrzeba tylu niezbędnych do życia miejsc i przedmiotów, że aż strach wymieniać. A to wszystko tylko przy jednym kocie. Jak jest przy dwóch, to się dowiem już w piątek. I mam nadzieję, że będzie to dość fotogeniczne przeżycie
    Jarek

Bywalec Awatar TomaszQ
    Miasto
    Polska

Domyślnie

...czy nie posiadanie TV to rowniez objaw imbecylstwa
    Oczywiście!!! A kto będzie powodowany szklanymi banialukami rodem z Holy-cośtam latał za kolejną, niedoścignioną wizją urojonego szczęścia

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Co Ty tam wiesz..
    Jak mialem 13 lat mama urodzila siostrzyczke. Az do czasu wyjazdu na studia (czyli nastepne 5 lat) bardzo aktywnie pomagalem w opiekowaniu sie nia, dosc dobrze pamietam ten okres swojego zycia wiec to ze nie mam wlasnych dzieci nie znaczy ze nie mam doswiadczenia .
    Zalezy od charakteru... w sumie u kotow troche tez, tylko gabaryty inne i u dizeci zmienia sie wraz z wiekiem zapotrzebowanie/gabaryty .

Gdybys od razu mial dwa koty to bys inaczej gadal... a tak to sie nudzi samotna i stad pewnie taka niezasluzona opinia i nieadekwatne porownanie.
    Zreszta z dzieciakami podobnie - jak juz to dwa na raz z roznica 1 roku 8)

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów