Zamieszczone przez zanussi
"Zanussi" niezłe to zdjęcia,bardzo apetycznie to jedzonko wygląda![]()
Zamieszczone przez zanussi
"Zanussi" niezłe to zdjęcia,bardzo apetycznie to jedzonko wygląda![]()
Przedostatnie najlepszeZamieszczone przez zanussi
![]()
tiaaa.... i wszystko jadalne było... khe khe... i pitne - sprawdzałem....![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Ja tam się nie znam, działka kompletnie nie moja... ale co jakiś czas pstrykam żonie fotki do przepisów wrzucanych na forum kulinarne, ot na przykład takie:
Wyjęte prosto z piekarnika, pstryknięte na szybkiego na balkonie. Czy to rzeczywiście wygląda aż tak nieapetycznie, że trzeba jeszcze jakimiś świństwami psikać, urządzać zawodoffe sesje w studio, z blendami, lampami itp.?? ;-)
(no ale ja tam się nie znam ;-))
Wygląda ok, na tyle apetycznie że właśnie żona też wyrobiła ciasto i teraz rośnie ;-), ale to chyba będzie pizza ;-)..Zamieszczone przez muflon
Ale ja też się nie znam..
a z ciekawości co to takiego " przepisy wrzucane na foto kulinarne" ;-)
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
foto kulinarne inaczej nazywa się literówkaZamieszczone przez arturs
![]()
Bonk powinien sie wypowiedziec. Pokazywal kiedys fenomenalne zdjecia jadła... niestety jak mowil wszystko fake, sos oczywiscie nie taki jak sie zjada, mieso w srodku surowe, bo przeciez ma kusic oko lekko zrumiemiona skorka a nie byc brazowe jak kora drzewa, poza tym dressing, odbicie lamp od talerzy, nad tym wszystkim trzeba miec kontrole...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
To daj jakieś linki - oblookamy czym cię żona karmiZamieszczone przez muflon
![]()
Pozdr
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Za niedługo się zjawi...Zamieszczone przez thorin
Podobno ma się czym chwalić... :grin:
Czekamy![]()
to może i ja się pochwalę moimi zdjęciami jedzonka. Nie są może idealne ale na moje potrzeby wystarczą![]()