-
Początki nałogu
Dobra, Panowie, czas zdecydować. Dzięki za wszystkie rady, pozostaje ostateczny wybór.
Będę kupował TUTAJ W PCPROJEKCIE
Proszę, przeglądnijcie listę i wybierzcie coś najwydajniejszego co uciągnie zasiłka 400W i co mnie nie zabije cenowo. MUSZĘ dzisiaj kupić, więc sprężta się, proszę. Jak trzeba będzie coś dołożyć do limitu 600 kosztem zauważalnie większej wydajności to dodajcie. VAT mi i tak wróci, więc jest pole manewru.
Radek 5770 wygląda fajnie, tylko że ma przepustowość 128 bit i pytanie czy warto dołożyć 200 zł i mieć 256 bit i szybsza kartę czy nie?
Liczę na szybkie odpowiedzi z konkretnymi typami, bo po 11:00 chciałbym jechać kupić.
dla ułatwienia wyboru mój komp to
6GB RAM, systemy XP(32bit) i 7(64bit) na 2 niezależnych dyskach, procek dwurdzeniowy AMD Athlon 4600 czyli bodaj 2x2,3 GHz czy jakoś tak, no i zasilacz 400W który jest w pewnym sensie ograniczeniem dla zakupu.
Sporo informacji o kartach (testy) jest tutaj => http://benchit.pl/karty+graficzne/testy
Grywam najczęściej na natywnej rozdziałce monitora czyli 1280x1024 ale chętnie pogram na wyższych jak się da ;-)
Bardzo dziękuję za pomoc
Ostatnio edytowane przez Loram ; 08-12-2009 o 09:13
Powód: dopisane dane komputera
Uprawnienia umieszczania postów