poszukuje miejsca gdzie moge kupic gilotyne ozdobna czyli nie proste boki ale takie "poszarpane". Oczywiscie interesuje mnie tylko internet. Moze ktorys z forumowiczow zna taki sklep ?
poszukuje miejsca gdzie moge kupic gilotyne ozdobna czyli nie proste boki ale takie "poszarpane". Oczywiscie interesuje mnie tylko internet. Moze ktorys z forumowiczow zna taki sklep ?
Nie wiem czy o to Ci chodzi ale wczoraj natknąłem się na tą aukcję.
Ja piernicze, allegro powinno zbanować wszystkich dyslektyków...
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Czuje się zbanowany...
Nie za samą dysleksję, ale za lenistwo, dzięki któremu komuś wiedzącemu, że ma kłopoty, nie chce się tekstu sprawdzić chociażby jakimś spellcheckerem. Moim zdaniem dysleksja/dysgrafia/cokolwiek nie jest absolutnie żadną wymówką w dobie powszechnej komputeryzacji.
Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)
pewnie że tak...
Jak możesz sie wstrzymać do piątku to sprawdzę u rodziców w moich "analogowych" zbiorach (znaczy powiększalnik, maskownica,zegar, koreks, suszarka itp). Miałem taką starą obcinarkę - ale w pełni sprawną własnie do robienia takich "ząbków" jak na starych fotografiach. Jak znajde to za darmo oddam - jak leży już z 15 lat nie używana to i pewnie mi sie nie przydaZamieszczone przez mik82
.. ale nie wiem czy jeszcze jest - w piątek wracam z wczasów i bede u rodziców to sprawdzę czy sie komuś nie przydała..
Pozdrawiam
Artur
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Na targach w Łodzi widziałem takie gilotyny , bodajże na stoisku HAMY .
- Bigmar bardzo dziękuję, też trafiłem na te aukcje
- arturs ok sprawa nie jest pilna mogę poczekać odezwę si do Ciebie w sobotę