Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Oprogramowanie 20d

marzenie
    Guest

Domyślnie

A może ktoś wie dlaczego w dpp nie działa mi start EOS utility?

Coś już napisał
    Miasto
    W-wa

Domyślnie Polskie oprogramowanie do EOS 20D

Witam. Czy ktos z Panstwa wie moze czy istnieje polskie oprogramowanie do aparatu Canon EOS 20D? Mam zdaje sie pierwsza wersje aparatu, wyciagnalem aparat z szafy po parunastu miesiacach i skonstatowalem ze nie ma polskiej wersji w odroznieniu np. do takiego Nikona D40 ktory niby z nizszej polki jest.

Czy w ogole dac sobie spokoj z 20D sprzedac w cholere i kupic cos nowszego?

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarl Bjorn Zobacz posta
    Jeśli nie jesteś z niego zadowolony a polskie oprogramowanie jest dla Ciebie kluczową sprawą, to go sprzedaj i kup coś innego. Ja tam nie narzekam na 20D.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarl Bjorn Zobacz posta
    Witam. Czy ktos z Panstwa wie moze czy istnieje polskie oprogramowanie do aparatu Canon EOS 20D? Mam zdaje sie pierwsza wersje aparatu, wyciagnalem aparat z szafy po parunastu miesiacach i skonstatowalem ze nie ma polskiej wersji w odroznieniu np. do takiego Nikona D40 ktory niby z nizszej polki jest.

P
    Polskiej wersji nie ma i nie bedzie :-( no i bez przesady - jeżeli masz instrukcję po polsku to sobie poradzisz z ustawieniem aparatu.

Zawsze możesz sprzedać i kupić 40stkę - tam już masz polski soft:-P

Coś już napisał
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

PP. Kolaj i Avadra_K, serdeczne dzieki za szybka odpowiedz. Jesli nie ma polskiej wersji oprogramowania to nie ma bólu zasadniczo, daje sobie rade z angielskim ale po prostu sadzilem ze przez te prawie 2 lata jak odstawilem aparat w kat pojawil sie jakis polski soft.

Jesli 20D nie zestarzal sie to moze warto sie nim jeszcze pobawic i np. dokupic obiektyw jakis? (mam tylko obiektyw z zestawu kit, dosc prymitywny). Na wszelki wypadek dalem ogloszenie o sprzedazy, jesli pojdzie za jakies rozsadne pieniadze to moznaby kupic jakiegos 40d czy D200 i pobawic sie od poczatku. Przez ten czas kompletnie zapomnialem nastawy manual i bez zglebienia na powrót instrukcji ani rusz

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów