Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: zdjęcia w kościele - prosze o porady

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar wuqa
    Miasto
    Chelm

Domyślnie

Świeżak, masz idealny sprzęt ślubno-weselny... do lampy doczep sztuczny sufit, lampa w górę ok 45 stopni i kawałek plastiku do odbijania przyczep gumką...idealne światło. A z tym obiektywem mozesz smiało i bez lampy focić przy iso 800-1600 Tu masz przykłady podobnego zestawu z tym ze body to 30D... a część chyba tez 350d w exifach masz wszystkie ustawienia http://republika.pl/foto21987/ania_daniel.html

świeżak
    Guest

Domyślnie

Dzieki Wuqa podbudowales mnie

mam jeszcze pare pytan

1. na ile mniej wiecej ten plastik na gumce bo w 580 jest jakis taki bialy plastik wyciagany ale nie wiem czy nie za krotki...

2. a ustawienia aparatu to na M i mniej wiecej 5,6 i 1/30 a lampa doswietlac z odpowiednim AV czy ustawic na P i ladowac jak leci??

co myslisz?? a zdjecia git fajnie jakby mi na ostatnim slubie takie wyszly...

Edit:
    aaa sora za jeszcze jedno słabe pytanie ale co to sa te exify??

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poland / Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez świeżak
    Dzieki Wuqa podbudowales mnie

mam jeszcze pare pytan

1. na ile mniej wiecej ten plastik na gumce bo w 580 jest jakis taki bialy plastik wyciagany ale nie wiem czy nie za krotki...

2. a ustawienia aparatu to na M i mniej wiecej 5,6 i 1/30 a lampa doswietlac z odpowiednim AV czy ustawic na P i ladowac jak leci??

co myslisz?? a zdjecia git fajnie jakby mi na ostatnim slubie takie wyszly...
    lepiej M 5,6 1/60 lampa do gory tak 45 stopni ale dokup sobie dyfuzor Stofena

efixy to ustawienia aparatu ktore sa zapisane w plikach jpg zobacz sobie w zoom browser przegladarce ktora dostales do 350d
    Canon 350D + Tamron 17-50 2.8, Lampa 430 EX, Battery Gripp, Sigma 70-300 DG APO, Kingston 1GB x 3, Canon 50mm f/1,8

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poland / Bytom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wuqa
    Świeżak, masz idealny sprzęt ślubno-weselny... do lampy doczep sztuczny sufit, lampa w górę ok 45 stopni i kawałek plastiku do odbijania przyczep gumką...idealne światło. A z tym obiektywem mozesz smiało i bez lampy focić przy iso 800-1600 Tu masz przykłady podobnego zestawu z tym ze body to 30D... a część chyba tez 350d w exifach masz wszystkie ustawienia http://republika.pl/foto21987/ania_daniel.html
    bardzo fajne zdjecia naprawde klasa
    ostatnio wydzialem zdjecia kolezanki ze slubu niby robil profi fotograf - sa obciete wszystkie nogi, ale ze to byl jej slub nie chcialem psuc jej tego wspanialego humoru i powiedzialem ze zdjecia sa nawet fajne
    Canon 350D + Tamron 17-50 2.8, Lampa 430 EX, Battery Gripp, Sigma 70-300 DG APO, Kingston 1GB x 3, Canon 50mm f/1,8

Uprawnienia umieszczania postów