Dzisiaj taka rozdzielczość to już żaden luksus, mój Gainward 7800 GT daje 1600 x 1200, tylko czy możliwe jest aby jedna karta pracowała w dwóch rozdzielczosciach równocześnie ?Zamieszczone przez popmart
Dzisiaj taka rozdzielczość to już żaden luksus, mój Gainward 7800 GT daje 1600 x 1200, tylko czy możliwe jest aby jedna karta pracowała w dwóch rozdzielczosciach równocześnie ?Zamieszczone przez popmart
po pierwsze PCI to zupełnie co innego niż PCIX (express) i chodziło mi o dołożenie 2 zupełnie oodzielnej grafiki .....na PCI właśnie (jakiejś starej) wtedy to napewno można robić w 2 rozdzielczościach .....
po drugie to nie jestem na 100% pewien ale nie ma możliwości pracy na jednym układzie z 2 różnymi rozdzielczościami (może w najnowszych konstrukcjach a takim jest GF7800 coś zmienili ale nie wydaje mi się ...)
Zamieszczone przez popmart
Masz rację, myślałem że mówisz o nowych PCI-Express, a ty miałeś na myśli stare PCI.![]()
W moim prastrym notebooku z grafiką GeForce 440 Go bez problemu można ustawiać inną rozdzielczość na każdym monitorze - ja np. swego czasu tak pracowałem z 1280x1024 na notebookowym LCD i 1600x1200 na podłączonym CRT-ku.
i rozumiem że mogłeś pracować, na raz , niezależnie na obu ekranach ????Zamieszczone przez czornyj
coś nie wydaje mi się ale może .... ostatnio wypadłem z rytmu ...
Możesz napisać jak się to ustawia ?Zamieszczone przez czornyj
Panowie, moze ktos po prostu podlaczy drugi monitor zamiast gdybac. Az tyle grzebania chyba z tym nie ma?
Samo podłączenie nic nie da, trzeba jeszcze wiedzieć gdzie i jak to ustawić.:-(Zamieszczone przez DoMiNiQuE