Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54

Wątek: Wojny międzymiastowe

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    jak już założyłem ten wątek "muflonowymi dłoniami" no to kontynuuje:
    moja Mama była kiedyś celniczką.
    jeździła przez granicę PL-SK w pociągach.
    jeden raz opowiadała jak jedna Pani chciała przejechać
    z pieskiem na Węgry ale nie miała dla pieska żadnych papierów etc.
    no i to nawet nie to że Mama chciała czy nie ją puścić tylko o to że ta kobieta musiała mieć paszport dla psa.
    no i Mama tłuamczy tej Pani że musi mieć paszport dla psa i badania etc.
    na co ta pani do mojej Mamy taki tekst:"Ale ja jestem z Warszawy"
    No nie, to już cis poniżej pasa Poddaje się:rolleyes:

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    no i Mama tłuamczy tej Pani że musi mieć paszport dla psa i badania etc.
    na co ta pani do mojej Mamy taki tekst:"Ale ja jestem z Warszawy"
    Hehe i pozamiatane
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

co gorsze to jest w 100% autentyczna historia.bo słyszałem to też od koleżanki mojej Mamy z którą wtedy jechała tym pociągiem
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jada potem na wspomniane Mazuri i robią lansik - warszafka się bawi - chlera
    Kolega widze patrzy trzezwym okiem na cala sytuacje. Takim warszawiakow sie lubi:wink: najbardziej sie obuzaja Ci wlasnie o ktorych kolega wspominal
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound
    Kolega widze patrzy trzezwym okiem na cala sytuacje. Takim warszawiakow sie lubi:wink: najbardziej sie obuzaja Ci wlasnie o ktorych kolega wspominal

Pewnego pięknego lata, (kilka..., no dobra kilkanaście lat temu) byłem pod namiotem w Kamieniu (j. Mamry) pole namiotowe podzielone było przez 2 drogi przejazdowo-dojazdowe. Drogi te miały nawet swoje nazwy ul. Cinkciarzy z w-wy i ul. Cierpiarzy z w-wy (Taxi) i wiecie co - po 3 dniach pobytu wstyd mi było sie przyznać, że jestem z W-wy:-( To co wyprawiali Ci warszafiacy można tylko porównać do tego co działo się kiedy Andrzej Kmicic ze swoją KOmpaniją urzędował w Lubiczu

Bywalec Awatar Paprochwbody
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To normalne że do miasta, gdzie można zarobić, gdzie jest największa kasa w kraju na km2 przyjeżdżają także lumpy, dziwki, bandziory a nie tylko ludzie szukający uczciwej roboty. A im kto z mniejszej "dziury" tym szybciej chce być warszawiakiem (np.panienka z pracy mojej dziewczyny, pochodziąca ze wsi Kostomłoty (z całym szacunkiem) już miesiąc po przyjęciu jej do roboty w hotelu: "bo ja tu w Warszawie", "jestem z Warszawy", nikomu nie przyznała się skąd jest , dopiero widać było w papierach, teraz szuka sobie męża na stanowisku w Warszawie), zauważyłem też, że wielu przyjezdnych jest o wiele bardziej bezwzględnych w robieniu kariery od ziomali warszawskich.
    Oni często robią "złą prasę", bo nawyki zostają wyniesione z domu.
    Ja na wyjazdach nie przyznaję się raczej skąd jestem (albo mówię, że z Woli).
    Pozdrawiam mieszkańców pięknych polskich miast i miasteczek (czyli nie warszawiaków).
    (5III+1IIn+24-105+150+100-400)

http://www.pbase.com/tmirkowski/profile

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

a ja pozdrawiam wszystkich rodowitych Warszawiaków!
    jesteście spoko!
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mam nieodparte wrazenie ,ze nalezysz do pokolenia MTV i cosmopolitan
    Mam nieodparte wrażenie, że należysz do ludzi klepiących jak mantrę schematyczne, bzdurne frazesy - oklepane jak kotlet schabowy i "w koło macieju" zasuwasz ludziom kalendarzowe mądrości. Braki w erudycji zastępujesz sztampowymi, ludowymi mądrościami i brakuje mi tylko jeszcze, żebyś zaczął cytować przysłowia.

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehe piekna psychoanaliza mojej osoby sorri czornyj, nie chcialem Cie urazic. pozdrawiam
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehe piekna psychoanaliza mojej osoby sorri czornyj, nie chcialem Cie urazic. pozdrawiam
    Ależ nie czuję się, broń Boże urażony - MTV nie oglądam, Cosmopolitan nie czytuję, we wspólnotę pokoleniową nie wierzę. Również pozdrawiam i przepraszam za drobną złośliwość.

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów