sluzalekmichal widzę, że jesteś niesamowitym szczęśliwcem, albo to ciocia twoja importuje te albumy.Ja własnie głównie na deluxach sie przejechałem.
sluzalekmichal widzę, że jesteś niesamowitym szczęśliwcem, albo to ciocia twoja importuje te albumy.Ja własnie głównie na deluxach sie przejechałem.
Hurtowo i po sztuce, jak Ci pasuje. Za przesyłke i tak musisz zapłacić.
Jak zamawiasz to tylko kurier, nigdy firmowa dostawa, że niby Ci podwiozą przy okazji. Odbierając od kuriera, a towar przeciez zamawiasz m@ilowo masz na starcie lepsze warunki jesli chodzi o reklamacje. Odbiór od dostawcy firmowego - no cóż - przecież widziałeś co brałeś przy pracowniku FotoKwiatek więc o co chodzi.
Kurier przywiózł i nie widział co w środku, czy dobre, czy zniszczone.
Jest to mysle dobra metoda na zabezpieczenie się w razie jakiejś "rybki" w srodku.
Pozdrawiam
M.S.
Może odświeżę, gdzie kupujecie albumy do ślubów? Jakie dokładnie modele? I czy wklejacie na każdej stronie czy co drugą?
Wiesz sposobow na wklejanie jest tak wiele jak wiele albumów.
Ja osobiscie uzywam albumów POLDOM model (mam dobra na to cene i w zasadzie wykonanie mi się podoba), do tego podklejki Henzo (wg. mnie najlepsze - osttanio kupilem hurtowo 50 sztuk w rewelacyjnej cenie).
Co do wklejania. Jeżeli w pakiecie u mniue ktos wybiera album 60 stron i 60 zdjec to ma na kazdej stronie wklejone , jezeli 30 zdjęc to ma na kazdej kartce (czyli z jednej strony). Ja najczesciej sprzedaje 100 stron + 100 zdjęc wklejane po 1 zdjęciu 15*21 na kazdej stronie (chyba ze PM wybiorą coś innego)