Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Albumy Slubne ?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

sluzalekmichal widzę, że jesteś niesamowitym szczęśliwcem, albo to ciocia twoja importuje te albumy. Ja własnie głównie na deluxach sie przejechałem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sluzalekmichal Zobacz posta
    firma FotoKwiatek.
    Od nich to chyba tylko hurtowo?

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

nie tylko hurtowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zemfira Zobacz posta
    Od nich to chyba tylko hurtowo?
    Hurtowo i po sztuce, jak Ci pasuje. Za przesyłke i tak musisz zapłacić.
    Jak zamawiasz to tylko kurier, nigdy firmowa dostawa, że niby Ci podwiozą przy okazji. Odbierając od kuriera, a towar przeciez zamawiasz m@ilowo masz na starcie lepsze warunki jesli chodzi o reklamacje. Odbiór od dostawcy firmowego - no cóż - przecież widziałeś co brałeś przy pracowniku FotoKwiatek więc o co chodzi.
    Kurier przywiózł i nie widział co w środku, czy dobre, czy zniszczone.
    Jest to mysle dobra metoda na zabezpieczenie się w razie jakiejś "rybki" w srodku.
    Pozdrawiam
    M.S.

Domyślnie

Może odświeżę, gdzie kupujecie albumy do ślubów? Jakie dokładnie modele? I czy wklejacie na każdej stronie czy co drugą?

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hanibal Zobacz posta
    Może odświeżę, gdzie kupujecie albumy do ślubów? Jakie dokładnie modele? I czy wklejacie na każdej stronie czy co drugą?
    Wiesz sposobow na wklejanie jest tak wiele jak wiele albumów.
    Ja osobiscie uzywam albumów POLDOM model (mam dobra na to cene i w zasadzie wykonanie mi się podoba), do tego podklejki Henzo (wg. mnie najlepsze - osttanio kupilem hurtowo 50 sztuk w rewelacyjnej cenie).

Co do wklejania. Jeżeli w pakiecie u mniue ktos wybiera album 60 stron i 60 zdjec to ma na kazdej stronie wklejone , jezeli 30 zdjęc to ma na kazdej kartce (czyli z jednej strony). Ja najczesciej sprzedaje 100 stron + 100 zdjęc wklejane po 1 zdjęciu 15*21 na kazdej stronie (chyba ze PM wybiorą coś innego)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów