Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
cenna informacja (np. mozna zadac konkretne pytanie, do osoby, ktora ten sprzet posiada)
chwaleniem sie
niczym waznym
nigdy sie nad tym nie zastanawialem :rolleyes:
Czym jest dla Ciebie wypisany „sprzet” w podpisie?
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
moze najpierw sam napiszesz?
ja nie mam...
Dlaczego nie moge zaznaczyc kilku odpowiedzi?
Jak dla mnie to ludzie moga sobie wypisywac w stopkach nawet sprzet AGD, nie obchodzi mnie to bylyby ich wypowiedzi byly przynajmniej tak samo dlugie jak lista wypisanego sprzetuI tak dobrze, ze nie zapanowala tu moda na wstawianie grafiki do siga na pol strony jak na forach pecetowych tjuningowcow
I sensowneZamieszczone przez DoMiNiQuE
Dobrze gadasz. Jednak ja, mimo że w 100% podpisuję się pod opcją #1, dałem sobie spokój... szkoda nerwów na... (no, wpiszcie sobie jakieś ładne słówko na określenie paru osób, mi nie wypada
)
Nie chciało mi się pisać. Dzięki.Zamieszczone przez muflon
Może to będzie wyglądało na promowanie własnego sposobu na rozwiązanie tego problemu ale ...
Jeśli uważam, że podpisy to trochę chwalenie się a z drugiej strony jakaś informacja o tym jakie szkła są najczęściej wykorzystywane, jest możliwość połączenia tego. Mamy wątek o sprzęcie "Mój zestaw", wpisałem / uaktualniłem tam co mam i dałem w stopce odnośnik. Nie widać / nie rzuca się w oczy a jeśli komuś zależy aby wiedzieć co mam / na tym aby zjechać moje fotki bo mam taki a taki sprzęt to sobie znajdzie. Ot banał.
To tak IMO od siebie. Nie wziąłem udziału w ankiecie - nie widzę celu w zbieraniu subiektywnych opinii na taki temat.
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
Mienczak.. ja jakos potrafie ICH olewac, bo u mnie stopka w 100% pelni funkcje #1 i wiele osob dzieki temu trafilo po porade do mnie na PW nawet z 0 postow na koncie na forumZamieszczone przez muflon
, w emailu podobniez.
Satysfakcja ze zwyklego i dosc czestego "dziekuje" po tego typu poradach o wiele wieksza niz jakies nerwy przez malkontentow.
Ale jeszcze niedawno miałeś ze 3 linijki sprzętu i coś tam o talencie chybaZamieszczone przez muflon
![]()
Pozdr
Artur
P.S. Ja uważam że jest to cenna informacja - mnie już z 10 osób pytało na PM co sądzę od 24-105, gdzie i za ile kupiłem,prośba o fotki tesotowe, nawet gietrzy wypożyczył ;-) itp. IMHO po to są te informacje - jak ktoś jest zazdrosny o sprzęt (o czym piszemy w innym wątku) to nic się nie poradzi - i tak będzie marudził - więc jesyna rada to po prostu olewać niektórych - "Twardym trza być, nie miętkim" jak pisze Vitez ;-)
Ostatnio edytowane przez arturs ; 21-08-2006 o 23:21
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
TjjaaaZamieszczone przez arturs
A forum sluzy po to aby dzielic sie wiedza poprzez PW i e-mail
Co takiego mozna sie dowiedziec od posiadacza szkla w stopce czego nie znajdzie sie na forum? imo lepiej jak ktos zapyta/zalozy nowy watek na jakis temat - przynajmniej inni skorzystaja z udzielonych mu odpowiedzi
P.S.
Nie zebym mial cos przeciwko litania w stopkach, tak tylko sie wymadrzam![]()
święte słowa DoMiNiQuE.
szlag mnie trafia czasem przez to grafiki...
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |