Juz wczesniej milam sie ciebie zapytac. Jak sobie radzisz w autportretach z ostrzeniem przy malej GO. Szczczegolnie mam na uwadze te wczesniejsze auta. Masz jakies tricki ktore mozesz sprzedac?![]()
Juz wczesniej milam sie ciebie zapytac. Jak sobie radzisz w autportretach z ostrzeniem przy malej GO. Szczczegolnie mam na uwadze te wczesniejsze auta. Masz jakies tricki ktore mozesz sprzedac?![]()
Pkt 8 regulaminu forum
!
o żesz..! Kurde, dlaczego ja to wcześniej przegapiłemBardzo, ale to bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia. Nie wszystkie tak samo, nie wszystkie idealnie, ale wszystkie przyciągaja uwagę, coś tam mówią, coś podsuwają na myśl. Świetny, plastyczny obraz - zwłaszcza B&W.
Gratulacje!
Dzieki
Jak zobaczylem mozliwosci starych szkiel M42 i ich plastyke wlasnie oraz ich cene za jaka mozna kupic to stwierdzilem ze to jest toJakos nie widze tego w nowych szklach co maja te stare M42... no moze te drozsze ale na takie ceny to mnie nie stac.
A autoportrety robie albo na zasadzie kilku klatek za soba zmieniac odleglosc twarzy od szkla lub mierze sobie jakis punkt, ustawiam dokladnie ostrosc a pozniej zaznaczam np. kreska na blacie biorka gdzie mam miec oko. Wtedy samowyzwalacz i szybkie ustawienie sie w tym punkcie... i ciachWielki to trick nie jest... ale skuteczny
![]()
Mała aktualizacja
30.
31.
32.
33.
34.
![]()
Właśnie szukam szczęki... Nic konstruktywnego nie napiszę niestety poza tym, że IMO świetne prace. Dla mnie rewelacja.
Szczeka jest pewnie tam gdzie bylaDzieki
35.
36.
37.
38.
![]()