Strona 51 z 59 PierwszyPierwszy ... 414950515253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

hehe powinny być jakieś fajne patenty do przykręcania do gwintu na statyw z kensington lockiem - i żyłką mocowaną dookoła szyi
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Jak to nie wiesz, czy jest sens? Będą **** i cycki !

hmm...powiedzmy tak: jak chcecie iść na TE misski to dajcie wcześniej znać.. Dla mnie to strata czasu..
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Maddalenka cos Ty taka?? Jestem pewien ,ze gdyby tam byly pokazy przystojnych panow to wszyscy by poszli rownie chetnie co do zarcia to polecam tak:
    Bar mleczny Barcelona - ul. Michałowskiego. Drugi na ul. Topolowej (tam maja wypasiony barszcz z uszkami, kulinarna masakra podniebienia:wink: ). Ceny wiadomo jakie - jest tanio jak barszcz

Dla koneserów potraw pochodzacych z kraju, jezyka ktorego nikt nie rozumie polecam Restauracje Balaton na ul. Grodzkiej i oczywiscie ich specjal - placki po Wegiersku :wink: ceny niestety nie sa takie jak w barcelonie (a to dziwne bo to przeciez drozszy region:wink: )

Bar mleczny "pod temida" rowniez na ul. Grodzkiej, ceny niezle, jedzienie cieple i z zapachem, talerze dosc czyste:grin: a tak na powaznie typowy bar mleczny, gdzie pelno studentow, oraz wszystkich tych ,ktorym nie chce sie gotowac a chca zjesc tanio. Mapki nie ma.

Co do kebabow, to w Krakowie sa najlepsze na rogu Grodzkiej, zaraz nad klubem Prozac. Wszystkie inne to imitacje kebabow :wink:

Jesli zechcecie zjesc przy hotelu to polecam stolowke w hotelu Polonez (obok Nawojki), smacznie ,tanio (za 10zl full obiad), choc nie polecam sie tam ladowac ze sprzetem bo wyczaja ze nie studenci, jak rowniez pol metrowe hot dogi w kiosku przy stadionie wisly (mi nie smakuja ale niektorzy sobie chwala ze duzo i tanio), jak rowniez kuchnie u Babci Maliny na ul. Sławkowskiej 17, oraz w budynku A0 AGH (rog alei i reymonta).

Na sam koniec najlepsze z najlepszych, absolutne the best of czyli zapiekanki Bartek, na rogu alei i ul. Czarnowiejskiej.
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco Zobacz posta
    masz statyw??
    kamera na statyw
    baba na warstat

a co do jedzenia to raz na jakis czas mozna sie poswiecić i pizze zjesc 8)

kebab zaraz pod klubem PROZAC to musi być to

dzieki za info
    Ostatnio edytowane przez pst ; 13-09-2006 o 23:31
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

No to Liquidsound jesteś odpowiedzialny za wyżywienie
    Nadal nie mam pomysłu co zamiast Wawelu w sobotnie przedpołudnie.

Edit:
    Choć jak tak patrzę na ich (misek) program zwiedzania to raczej się z nimi nie spotkamy - no chyba, że ktoś się wybiera do katedry albo do "komnat". Wiadome, że będzie trochę więcej ludzi, ale myślę, że damy sobie radę.
    Ostatnio edytowane przez gonzo44 ; 14-09-2006 o 06:32

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

poradzimy sobie...
    przeciętnie większość z nas ma (ew. na oku) jakąś "swoją osobistą miss" więc myślę że można sobie odpuścić te mis łorld wszyscy (oprócz niektórych z nas) będą zadowoleni z takiego obrotu sprawy
    mam wrażenie, że tematy do fotografowania w krk znajdą się same i "w drodze" do jakiegoś zaplanowanego celu - miejsca focenia.przynajmniej ja tak zawsze miałem że zanim doszedłem np. z rynku na Wawel to już miałem zaldedwie kilka zdjęć wolnych na karcie

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Hehehe, ciekaw jestem czy powiedz to na glos przy swojej towarzyszce
    Sam jestem ciekaw. Jestem zadeklarowany jako nie-pantoflarz Miejcie więc to na uwadze :P
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Sam jestem ciekaw. Jestem zadeklarowany jako nie-pantoflarz Miejcie więc to na uwadze :P
    ciekawe i zarazem ryzykowne podejście ale gratuluje bo tak powinno być

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco Zobacz posta
    czyli jest nas jeden
    pozdro
    teraz juz dwóch - ja jak najbardziej jestem za wieczorno, nocno i wczesno porannymi kadrami.

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehe Cichy wiesz jak to jest. Ci co sa pantoflarzami to krok na przod. A pan czemu jako jedyny nie zrobil krok na przod?? - Zona mi kazala:wink:

BTW moja towarzyszka sama chciala isc na te miski i powiedziala ,ze nawet pojdzie ze mna na ten zlot heheh
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 51 z 59 PierwszyPierwszy ... 414950515253 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów