Pokaż wyniki od 1 do 10 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco Zobacz posta
    no pasowałoby.
    bo już piszę trzeci post na ten temat etc.
    a wydaje mi się że wszyscy mają wszystko w d***
    hymmm wydaje mi sie ze prosilem zeby dopisywac te informacje do listy obecnosci, starczylby jeden Twoj post

Gonzo dzieki wielkie za pomoc w porzadkowaniu watku, Czacha Tobie rowniez

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Lochu, Tak: Czacha, Metus i ja przyjezdzamy w piatek i potrzebujemy 2 noclegi. (co najmniej, najwyżej potem sobie przedłużymy).
    Tomek, mam wolne mieszkanie na bronowicach (akurat na te jedna noc w piatek), mysle ze bez problemu zmiescicie sie wszyscy, co Ty na to ?

EDIT:

ja sie pytam dlaczego od trzech dni nie powidamia mnie w subskrypcjach o nowych postach w tym watku ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    Tomek, mam wolne mieszkanie na bronowicach (akurat na te jedna noc w piatek), mysle ze bez problemu zmiescicie sie wszyscy, co Ty na to ?
    Bardzo fajnie, ale popijemy
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Ja zaczynam sie zastanawiać czy też nie pojawić sie w piątek wieczorem co by temn Kazimierz obskoczyć,a mam zaklepaną jedną nockę. Tomek o której bedziecie mijali Wawkę, może połączymy siły i pociągniemy smuge razem

thorin - ale to jeszcze nic pewnego, tak jak pisałeś do środy wieczorem dam ostateczna odpowiedź

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stratus Zobacz posta
    Ja zaczynam sie zastanawiać czy też nie pojawić sie w piątek wieczorem co by temn Kazimierz obskoczyć,a mam zaklepaną jedną nockę. Tomek o której bedziecie mijali Wawkę, może połączymy siły i pociągniemy smuge razem

thorin - ale to jeszcze nic pewnego, tak jak pisałeś do środy wieczorem dam ostateczna odpowiedź

Stratus ale w takim wypadku musisz z Lochem o Nawojce gadac, tu masz na niego namiary 606 33 80 88 lub GG 741004.

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    Sobota + wawel = zgraja nikonowców focąca ślub - może jakaś dywersja ? :P
    piwo dla tego ktory pierwszy wyskoczy powiewajac forumowa smycza z ID, krzyczac "Canon Pany!" i sprowokuje ustawke
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czyli co?? Mniemam ,ze skoro sami zainteresowani nie wiedza o ktorej przyjada to sami dotra do hotelu i dolacza do grupytak?? Ja godzina 10:00 jestem pod Mariackim, wycieczka do NH mysle po obiedzie. Pytanie do grupy poscigowej na piatek, mozna sie dolaczyc??
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Uzależniony Awatar birez
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thorin Zobacz posta
    Sweet
    To o ktorej zaczynamy ?
    - Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
    - Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !

Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Thorin i co dalej?? Gdzies sie spotykacie?? Gdzie Was ew. mozna lapac?? Ja bede zmotoryzowywany:wink:
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez birez Zobacz posta
    Sweet
    To o ktorej zaczynamy ?

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Thorin i co dalej?? Gdzies sie spotykacie?? Gdzie Was ew. mozna lapac?? Ja bede zmotoryzowywany:wink:

No Panowie moze jakas gra wstepna ?
    Przejdziemy sie po kazimierzu i kolo 20 mysle pokrazymy juz za jakas knajpa, co Wy na to ? W razie czgo lap nas na kom liquidsound...

Uprawnienia umieszczania postów