nie ma problemu, mogę Cię odebrać o tej porze tylko muszę wiedzieć gdzie..ja pojawie sie w sobote ok 10.30 - przyjezdam busikiem i prosilbym o odbior![]()
nie ma problemu, mogę Cię odebrać o tej porze tylko muszę wiedzieć gdzie..ja pojawie sie w sobote ok 10.30 - przyjezdam busikiem i prosilbym o odbior![]()
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Więc tak:
1. Ja mogę jechać z Poznania autem (piątek popołudnie do niedzieli popołudnie), jeśli ktoś chce się zabrać z Poznania / Wrocławia to proszę dać znak. Jeśli nie będzie chętnych to pewnie śmignę PKP, bardziej się będzie opłacało
2. Jeśli ktoś będzie chciał jakiś sprzęt odebrać w Krakowie (Tamrony, filtry, Lumiquesty, aparaty itp) to proszę dać znać wcześniej. W piątek może być za późno.
Ostatnio edytowane przez Cichy ; 11-09-2006 o 08:05
O obiektywach wiem prawie wszystko
Czy ktoś byłby w stanie odebrać mnie w KRK z PKS o godzinie ok. 8:00 w Sobotę ?
dokładnie o której będę jeszcze wiedział ale to kwestia +/- 15 minut...
pliizzz![]()
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Przegladalem wlasnie prognoze pogody na nadchodzacy weekend i jest optymistycznie![]()
no musi byćinaczej być nie może
Nie wiem jak reszta ale ja zamawiałem słońce![]()
pozdrawiam
Metus
A czy można wiedzieć gdzie i kiedy sie spotykamy, bo czytam jakiaś 6 rano Kazimierz, czy cuś..... Czy ustaliliśmy miejsce i godzinę zbiórki????? Może by warto o tym pomyśleć?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
no pasowałoby.
bo już piszę trzeci post na ten temat etc.
a wydaje mi się że wszyscy mają wszystko w d***![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
To może 10-ta przed wejciem do ..... Kościoła Mariackiego?
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
No myślę że się znajdziemy![]()