Pewnie wykurszy nam sie 1/3 skladu gdy przyjdzie co do czego - ale narazie jest fajnie...
BTW.. co jak juz miejsc braknie w Nawojce?Mamy alternatywy?
![]()
Pewnie wykurszy nam sie 1/3 skladu gdy przyjdzie co do czego - ale narazie jest fajnie...
BTW.. co jak juz miejsc braknie w Nawojce?Mamy alternatywy?
![]()
Jak będzie z Nawojką? Ktoś zrobi rezerwację zbiorczą czy każdy sam ma dzwonić i sobie przyklepać miejsce?
Thorin - juz dwa razy edytowalem liste w czyichs postach wpisujac sie do Nawojki a ty uparcie jakas stara liste przeklejasz.
Edytuje ponownie i mam nadzieje ze po raz ostatni.
Btw moja dziewczyna tez Iza wiec uwazac z pomylkami.
Vitez, nie zauwazylem, caly czas staralem sie kopiowac liste z mojego ostatniego postu, wazne ze juz jest dobrze i unikniemy bledu
Bigmar, rezerwacje zdecydowal sie zrobic lochu, trzeba mu dac tylko odpowiednie dane ile osob bedzie chcialo tam w tym terminie mieszkac, a jeszcze conajmniej 5 osob powinno nam dac znac gdzie chca mieszkac i czy w ogole chca.
pozdrawiam
krzysiek
EDIT:
Vitez, fajnie ze siebie wyedytowales, ale wlasnie mi Venio pisze ze ja znowu hop na Nawojke, otoz nie, ja nie hop na Nawojke ja hop do domu, jesli wyedytowales, mogles zmian innym uzytkownikom nie robicedytuje posta
pozdrawiam
krzysiek
Ostatnio edytowane przez thorin ; 27-08-2006 o 19:49
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Moze by wrzucic liste chetnych do PIERWSZEGO listu w watku i tylko ja potem edytowac?
Nie wiem czy z towarzyszem, na razie wczoraj wróciliśmy i nie zdążyłam Go o to spytać..Zamieszczone przez thorin
(canis nie ma na razie dostępu do netu..więc nic jeszcze nie wie)
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Edytowalem tylko siebie gwoli jasnosci. Nic innym uzytkownikom a tym bardziej tobie (bo przeciez masz mozliwosc edycji wlasnego posta - nie jestem taki glupiZamieszczone przez thorin
) nie zmienialem.
niewiem Vitez, drugi raz bezwiednie zostalem podpisany pod nawojke, i bylaby pewno chryja gdyby przyszlo placic za hotel ktorego nie chcialem, dobrze ze Venio dal znac, a wiec apel, sprawdzcie swoje dane na liscie, moglo sie wkrasc wiecej niejasnosci, jesli cos sie nie zgadza, skopiujcie ostatniego posta i wklejcie go dalej juz poprawionego.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
ten kto pisał tą liste ma szczęscie ze jednak bede nocował w tym hotelu :P bo nikt sie mnie o zgode nie pytał![]()
Szanowni,
na 99% będę jechał samochodem, tak więc bardzo chetnie 2 osoby z W-wy zabiorę (oczywiście do i z Kr).
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow