Sorry, ale 100 pln za noc to JEST cena wygórowana. Jeśli o mnie chodzi, to mogę spac i w samochodzie, a generalnie wystarczy mi kawałek pryczy, żeby śpiwór położyć (byle było czysto) i trochę wody do umycia. Żarcie i tak organizuję sobie sam.
Sorry, ale 100 pln za noc to JEST cena wygórowana. Jeśli o mnie chodzi, to mogę spac i w samochodzie, a generalnie wystarczy mi kawałek pryczy, żeby śpiwór położyć (byle było czysto) i trochę wody do umycia. Żarcie i tak organizuję sobie sam.
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
To co, moze by rozbic namioty na bloniach?![]()
Kurna, uściślijmy, czy to cena za pokój 2os.? 3 os.? "od łebka"? Bo jak od łebka to sie centusie liczą![]()
A na serio, to proponuję wstawić ankietę co do ceny noclegu okolo 30, 50, 70, 100 za osobę albo znaleźć 2 miejscówki, tańszą i droższą. 2 miechy temu we Wrocku spałem w 3-kę w 3osobowym pokoju za 120 zł i nie było luksusów ale nie było też źle i knajpa w hotelu ze śniadaniem za 10 zł była. Myślę że Krk jako miasto turystyczne ma niemniejszy potencjał i coś na pewno znajdziemy. Chętnie bym się zaangazował ale niestety mogę tylko zdalnie (mogę podzwonić po hotelach na koszt pracodawcy :-D ) Natomiast przydała by się osoba na miejscu która by sprawdziła warunki.
A druga kwestia to zbiórka kasy, ale na co? Przecież rezerwuje się telefonicznie na konkretne nazwiska a płaci przy przyjeździe prawda?
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Nie, ale ceny w czymś typu schronisko na pewno będą niższe, jak sądzę
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
Wszystko pieknie, tylko jak znam Kraków i panujący w nim wieczny najazd turystów trzeba by się było szybko rozgladać. Znalezienie miejsca dla 30 osób na tydzień przed planowanym terminem może graniczyć z cudem !!!!!
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Najblizsza starowke to mamy w WarszawieZamieszczone przez stratus
Znacznie blizej bedzie w poblizu starego miasta
![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
1. Czacha
2. Kubak82
3. Routlaw
4. Bigmar
5. Mac
6. liguidsound
7. rysib
8. towersivy
9. javion
10. p_lar
11. Tomasz Golinski
12. Vitez
13. Il fuoco
14. Pazurek
15. Birez
16. thorin
17. gonzo44
18. Cyborg
19. nastier
20. ags
21. Encor
22. mmsza
23. Avadra_K
24. Metus
25. stratus
26. Venio
Ostatnio edytowane przez thorin ; 25-08-2006 o 13:19
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Schroniska z prawdziwego zdarzenia (cenowo) są w odległości jazdy dwoma autobusami od centrum, także myslę, że ta opcja odpada :/Zamieszczone przez Encor
Miejsce, które zaproponował Thorin na początku wątku wydaje się być OK - no ale to już Wy musicie wybrać.
Jednym pasuje spanie za 100 PLN dla innych może to być za dużo i nie ma co stosować demagogi i wytykać ile kto ma sprzętu w worku i za jaką kase, tylko się podzielić na dwa obozy i spać w różnych cenowow miejscach.
W sumie jest w tym jakas racja iz najmniej o hotelach beda wiedzili.. miejscowi
To moze ogranicznmy wasza role do ustalenia planu "wycieczki"?Z tym juz sobie powinniscie dac rade?
Planow moze byc kilka.. a w sumie powinno byc
Ja do spania potrzebuje tylko jakiegos lozka, dachu nad glowa i dostepu do prysznica ... i tyle. 100zl za przespanie sie kilka godzin to lekka przesada.. no ale jak ktos lubi to jego sprawa
Wybierzmy zatem 3 ew. miejsca noclegow w cenach: do 40zl, do 80zl i powyzej 80zl.. podzielimy sie na 3 grupy "sypialne" i tyle.