Strona 35 z 59 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 341 do 350 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Cichy - ładnie tam wlkp. reprezentuj, wstydu nie przynieś!
    Pamiętaj - jak wszyscy pod stołem, Ty masz nie tyle siedzieć co stać, i to na baczność! :wink:
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

ok gremium sie ywpowiedzialo ze nie chce zeby go dzielic, ze woli sie poznawac, szanuje ten wybor, ale wydaje mi sie ze focenie w 30-osobowej grupie na ciasniutkich uliczkach kazimierza moze byc frustrujace miast sprawiac radosc, chyba ze pojdziemy lawa i wszyscy beda mieli takie same kadry chcialbym zebrac mala grupke zeby moc pochodzic spokojnie po zakatkach kazimierza, ktos mnie poprze ? a co do poznawania sie, oczywiscie chetnie wszystkich poznam, ale chcialbym przywiezc tez jakas fajna fote z grodu kraka...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)

A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    ok gremium sie ywpowiedzialo ze nie chce zeby go dzielic, ze woli sie poznawac, szanuje ten wybor, ale wydaje mi sie ze focenie w 30-osobowej grupie na ciasniutkich uliczkach kazimierza moze byc frustrujace miast sprawiac radosc, chyba ze pojdziemy lawa i wszyscy beda mieli takie same kadry chcialbym zebrac mala grupke zeby moc pochodzic spokojnie po zakatkach kazimierza, ktos mnie poprze ? a co do poznawania sie, oczywiscie chetnie wszystkich poznam, ale chcialbym przywiezc tez jakas fajna fote z grodu kraka...

Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Ja fotki z grodu kraka przywozić nigdzie nie chce...Chciałbym zebrać malą grupę żeby móc posiedzieć spokojnie w zakątku jakiejś knajpki nad piwkiem i poonanizować się...oczywiście sprzętowo ;-)

A tak na serio to chyba najwyższy czas zacząć się zastanawiać nad planem wycieczki, jakimiś mapkami itp.
    no dobra rozgryzles mnie Gonzo

oczywiscie, pobawilbym sie jakims ultraszerokim szklem, za krotko mialem okazje macac 10-22 i to jeszcze na nie swoim sprzecie, ale picie przed poludniem to najodpowiedniejsza pora nie jest za to na polazenie tu i tam chyba bardziej sie nadaje.

EDIT:

Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty pewnie szlo o ten slynny zakret z rozwalajaca sie chata (wybaczcie jakosc nie umialem znalezc orygnalnej foty)

EDIT2:

aha juz mam ta fotke:

Ostatnio edytowane przez thorin ; 08-09-2006 o 18:43
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Mmsza, cos nie linkuje tej Twojej foty
    A umnie jak zwykle na odwrót czyli fotka w pełni okazałości :/

edit:
    thorin nie o ta, ale zgaduj dalej :P

edit2:
    zgadłeś!

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Czyli generalnie bedzie glowne wspotkanie na rynku czy kajs, potem pojdziemy focic w ciagu dnia, obiad mozemy razem zjesc ,dalej focic grupkami i wieczorem piwsko
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Domyślnie

Kurcze!

nie ma mnie całymi 'tygodniami' a jak wracam to czytam na wyrywki i zaspałem...

Do krakowa mam jakąś godzine... no dobra 1,5 jak bede normalnie jechał autostradą

Też sie pisze na takie spotkanie - sądzę jednak że z noclegu nici bo pewnie już book'nęliście
    mam nadzieje ze nie macie nic naprzeciwko jak sobie sam gdzies spanko zapewnie - w końcu to ja zaspałem :-)
    a w knajpie to mam nadzieje jakies krzeslo dostawią

aha, to ja popieram; a poza tym sprzet tez bym pomacal szczegolnie 24-105 :-)

btw
    jakby ktoś był z okolicy Zabrze, Bytom, Katowice, Chorzów Gliwice - to moge zabrac 2-3 osoby (mam kombi ;-) więc sprzet sie zmiesci)

EDIT
    Jeszcze w sprawie noclegu - co prawda uruchomilem swoje kontakty w Kraku ale mam prośbe do Krakusów z forum: ma ktoś może jakiś hotel na oku w miare blisko naszego miejsca spotkania (lub rynku) - cena ~200pln za pok 1os.
    Bede wdzieczny
    Ostatnio edytowane przez pst ; 08-09-2006 o 21:52
    Don't argue with stupid people, because they drag you down to their level and beat you with experience!
    sprzęt w Hiszpanii - lokacja nieznana
    dwa lata z lustrem, a update'u brak...

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pst Zobacz posta
    aha, to ja popieram; a poza tym sprzet tez bym pomacal szczegolnie 24-105 :-)
    To masz załatwione ;-), jak zaczynamy życzenia to ja się pisze na "macanie" 400mm/f5.6 i 100-400, jak ktoś ma to niech bierze, jak za ciężkie to dam żonie do ponoszenia

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Miasto
    Silesia

Domyślnie

przemilcze temat kto jakie szkla ma bo jeszcze wpadnie jakas recydywa na zlot zeby je pozabierac ale wydaje mi sie ze nikomu nic nie zabraknie no chyba ze ktos marzy o macaniu 1200 f5,6 albo 600 f4. Domyslam sie ze pierwszego nie mamy w polsce ni jednego egzemplarza a na drugi moga sobie pozwolic PAP, co lepsiejsi fotoreporterzy i fotografowie przyrodniczy, no i zamozni hobbysci ale na takich raczej nie mamy co liczyc, za to bierzcie swoje kenko i inne TC, sprobujemy pobic ogniskowa(i nie tylko) zeszlorocznego 1134 mm f 11 zlozonego z dwoch TC, body z croppem i 400 f5,6 (ja po cichu licze jeszcze na sigme 12-24, chcialbym zobaczyc czy gdy podepne do analoga tozobacze jednoczesnie slonce w zenicie i czubki wlasnych butow )
    Z innej beczki, kopiujcie ta liste

1. Czacha
    2. Kubak82
    3. Venio
    4. p_lar
    5. Il fuoco
    6. thorin - sobota 8:00-9:00 dworzec, rynek, kazimierz, gdzie chcecie
    7. Tomasz Golinski
    8. towersivy
    9. mmsza
    10. Mac
    11. Avadra_K
    12. Bigmar
    13. stratus
    14. Metus
    15. westu
    16. rysib
    17. canis_lupus
    18. nastier
    19. czajna
    20. ags
    21. Routlaw
    22. Cyborg
    23. gonzo44
    24. Birez
    25. Pazurek
    26. liguidsound
    27. Kubaman
    28. Iza
    29. lochu
    30. beachcomber
    31. madallenka
    32. temol
    33. ripek
    34. grregorry1
    35. Cichy
    36. pst

i wpisujcie orientacyjna godzine przyjazdu i skad was odbierac, prosze o samodzielne dopisywanie za siebie do listy, moge przez weekend nie byc w stanie jej co chwila aktualizowac Zapewne przed "obiadem" (znowu kebab ?) dojada juz wszyscy, kiedy bedzie grupa poscigowa z Bialego ? cos czytalem o piatku ? Czacha, Tomek, Metus, Kuba, Pazoo, Beerez, wybieramy sie rano na ten kazimierz ? nim wszyscy dojada wykorzystamy poranne snowboarderowe swiatlo i spokojnie zasiadziemy w jakiejs knajpie przy piwie.

Knajpa- kolejny temat, nie znam sie jestem ze Śląska, wiec ta sprawe powierzylismy w rece krakusow, na czym stanelo chlopcy?

Plan- jak zeszlym roku udalo mi sie zwalic cala ta obote na glowe Kubamana, mam nadzieje ze mi nie ma tego za zle, i tak jak w zeszlym roku bylo, zapewni nam ciekawy i urozmaicony onanizacja (oczywiscie sprzetowa) oraz piwskiem Plan dnia...

przypominam swoj numer kom: 502891195
    calej reszty krakusow i zlotowiczow z zeszlego roku tez posiadam wiec mysle ze jakos sie dogadamy z odbiorem kolejnych przyjezdzajacych

pozdrawiam
    krzysiek
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 08-09-2006 o 23:03

Strona 35 z 59 PierwszyPierwszy ... 25333435363745 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów