Strona 43 z 59 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Gonzo, Faust etc odpada bo chcemy porozmawiac, a nie wydzierac sie sobie do ucha i gibac sie w rytm geri halliwel albo innych "sztosow". Proponuje hmmm...z knajpa moze byc spory problem bo bedziemy bardzo liczna grupa. Zdecydujmy sie szybko i dokonajmy rezerwacji, przy czym trzeba zrobic wstepne zalozenia od ktorej do ktorej siedzimy w knajpie, bo inaczej nam nie zarezerwuja. Potem proponuje nocne focenie po paru bronkach bedziemy mieli lepsza stabilizacje w rece niz alfa na matrycy
    ...To moze jednak to indygo?? Nie ma byc fajnie, tylko mamy sie wszyscy zmiescic.

Mody podklejcie jakis watek gdzie beda juz przygotowane informacje, to co ustalilismy bo ktos jak nie sledzi watku to zgubi sie na 100%
    Ostatnio edytowane przez liquidsound ; 11-09-2006 o 18:48
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na impre ? A sprzęt kurna w tej Nawojce można zostawić ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Możliwe, że wezmę, musze to przemyśleć i przeliczyć GB
    widzę literówkę w Twoim poście
    GB=Litry?
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

lochu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Na impre ? A sprzęt kurna w tej Nawojce można zostawić ?
    Jeśli chodzi o sprzęt foto to chyba w pokoju możecie zostawić. Zwykłe bagaże można po skończeniu doby hotelowej (12:00) przechować w recepcji do odjazdu wieczoem.

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

1. Liquidsound jako, że jesteś zmotoryzowany to miałbym prośbę abyś, w miarę możliwości, odebrał ludzi i ich bagaże z dworca i zawiózł do nawojki.

2. Jeżeli chodzi o dojazd z nawojki do rynku to problemem może być parking za który trzeba zapłacić :/ Może spacerek? Z kazimierzem mniejszy problem bo tam już można normalnie parkować.

3. Plan

6:00 ranne streetfoto pod przewodnictwem Czachy gdzieś na kazimierzu (Czacha naprawdę trzeba tak rano? W piątek przecież też chcemy iść gdzieś do knajpy)
    9:00 śniadanie dla porannej grupy (ktoś zna jakąś jadłodajnie w okolicy czynną o tak nieludzkiej porze?)
    10:00 Zbiórka na placu mariackim
    10:30 przejście grodzką na wawel
    11:30 zbiórka na wawelu
    13:00 obiad (tu również pojawia się pytanie o lokal)
    podział na grupy (chyba jednak nieunikniony)
    A: Nowa Huta z przewodnikiem Liquidsound (Jeżeli będzie więcej niż 4 chętnych konieczny kolejny samochód)
    B: Zakrzówek z Thorinem :P (spacerek)
    C: Kopce/Zoo (Jeżeli ktoś ma doświadczenie i sprzęt albo dużo chęci to można by spróbować zrobic warsztaty z focenia panoram na kopcach np Krakusa bo mało ludzi)
    D: Stare miasto + planty
    E: Ponownie Kazimierz dla tych, którzy nie załapali się rano albo dalej im mało.

20:00 spotkanie w knajpie (Indygo)
    Ostatnio edytowane przez gonzo44 ; 11-09-2006 o 19:32

lochu
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gonzo44 Zobacz posta
    Do miejscowych.

Jako, że ostatnio zaniedbałem clubing po krakowskich knajpach proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.
    http://fajne.knajpy.krakow.pl/re/ - z tego co pamietam: duzo miejsca+ogródek
    http://www.faust.com.pl/ - nie byłem.
    http://fajne.knajpy.krakow.pl/indigo/ - dużo miejsca, przy większej ilości osób można pomyśleć nad zajęciem całej sali - ku niej bym się skłaniał.

Bardzo proszę o pomoc w dokonaniu wyboru.
    Jeśli chodzi o knajpę, to moge zaproponować taki klub jazzowy o nazie 'Raisy Daisy Jazz" czy jakoś tak (szyld jest bardzo nieczytelny). Klub jest przerobionym kinem (zapomniałem nazwy)na św. Tomasza. Świetny wystrój w sam raz do robienia fotek kolekcji alkoholów :-) .Kolega jest menedżerem, więc 30 kilka miejsc nie stanowi najmniejszego problemu. Są też niestety dwa minusy: w sobotę będzie jakiś koncert jazzowy, więc może być trochę głośniej i wstęp 10 zł od osoby albo coś koło tego.

Jest jeszcze taki klub "Atmosfera" obecnie w remoncie. Dowiem sie czy będzie już gotowy przed sezonem studenckim i jak będzie to też 30 kilka miejsc nie będzie problemem.

Jeśli chodzi o obiad polecam Gruzińskie Chaczapuri. Tanio i dużo i duży lokal (powiniem pomieścić 30 osób :-) . Coś jak Sphinx. Restauracje są na Floriańskiej, Grodzkiej i jeszcze gdzieś.
    Ostatnio edytowane przez lochu ; 11-09-2006 o 19:42

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Lochu koncert odpada bo chcemy porozmawiac. Wstep 10zl tez lepiej przeznaczyc na inne cele
    1. Liquidsound jako, że jesteś zmotoryzowany to miałbym prośbę abyś, w miarę możliwości, odebrał ludzi i ich bagaże z dworca i zawiózł do nawojki.
    Moze byc problem natury technicznej - trzeba by pare osob w bagazniku upchnac:-D
    Jeżeli chodzi o dojazd z nawojki do rynku to problemem może być parking za który trzeba zapłacić :/ Może spacerek? Z kazimierzem mniejszy problem bo tam już można normalnie parkować
    Sluchajcie, nie wyglupiajcie sie z jezdziem do rynku, od Nawojki do rynku jest naprawde rzut beretem. Wesola gromadka bedzie sie swietnie wedrowac :grin: Cichy mysle ,ze do knajpy ruszymy ,ze sprzetem bo to bedzie jedyna mozliwosc aby usiasc wszyscy razem (w ciagu dnia niestety rozbijemy sie na grupy). Pozatym poznym wieczorem mysle ,ze pojdziemy robic nocne zdjecia:-D
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco Zobacz posta
    no pasowałoby.
    bo już piszę trzeci post na ten temat etc.
    a wydaje mi się że wszyscy mają wszystko w d***
    hymmm wydaje mi sie ze prosilem zeby dopisywac te informacje do listy obecnosci, starczylby jeden Twoj post

Gonzo dzieki wielkie za pomoc w porzadkowaniu watku, Czacha Tobie rowniez

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Lochu, Tak: Czacha, Metus i ja przyjezdzamy w piatek i potrzebujemy 2 noclegi. (co najmniej, najwyżej potem sobie przedłużymy).
    Tomek, mam wolne mieszkanie na bronowicach (akurat na te jedna noc w piatek), mysle ze bez problemu zmiescicie sie wszyscy, co Ty na to ?

EDIT:

ja sie pytam dlaczego od trzech dni nie powidamia mnie w subskrypcjach o nowych postach w tym watku ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    Tomek, mam wolne mieszkanie na bronowicach (akurat na te jedna noc w piatek), mysle ze bez problemu zmiescicie sie wszyscy, co Ty na to ?
    Bardzo fajnie, ale popijemy
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar gonzo44
    Miasto
    był Kraków, był Gdańsk, jest Kraków :-)

Domyślnie

Dobra to jeszcze kilka informacji dla przyjezdnych:
    1.STREFY PARKOWANIA
    2. No i mapka do wydrukowania:
    Ostatnio edytowane przez gonzo44 ; 11-09-2006 o 20:44

Strona 43 z 59 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni