jak juz pisalem, jestme w podobnej sytuacji co Kubak82 i wolalbym wiedziec komu i ile przelewac za nocleg do soboty... potem przez tydzien mnie nie ma.
jak juz pisalem, jestme w podobnej sytuacji co Kubak82 i wolalbym wiedziec komu i ile przelewac za nocleg do soboty... potem przez tydzien mnie nie ma.
Kubak82, tu masz numer mojego koma - 502891195, masz i sie dowiadujmilego urlopowania zycze kimanie bedzie zalatwiane, lochu sie tym zajmie ale narazie niewiedziec czemu milczy... wponiedzialek ma dead line
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
na poloninach siec lapie wiec da sie zrobic :wink:![]()
owocnej dyskusji i do zobaczenia na zlocie![]()
No niestety po zmianie podzialu administracyjnego Krakowa ja jestem1. Nowa hute - ktos stamtad jest ? jest tam co focic ?ale do Huty chodzilem do liceum. Jest co focic, stare budynki administracyjne Huty, Plac centralny, szpital Zeromskiego no i okolice samej huty. Jesli chcecie to moge poprowadzic grupe, ale potrzeba drugiej furki, zebysmy w 10 osob pojechali.
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Niestety Panowie, ja jednak odpadam ze składu. Też mi wypadł dyżur w robocie - muszę pilnować, żeby strona działała. Bawcie się dobrze
350D+grip, Sigma 24-60mm f/2,8 EX DG, 420EX, Lastolite Micro Apollo
Lo, there do I see my father.
Lo, there do I see my mother and my sister and my brother
Lo, there do I see the line of my people back to the beginning.
Lo, they do call to me. They bid me take my place among them
In the halls of Valhalla where the brave may live forever.
Co do Zakrzówka wieczorem: Potwornie ciemno i można się zabić.
Może jednak te kopce dorzucić?
Wieliczka: Potwierdzam: Drogi i zdjęć nie da się zrobić.
Podział na grupy: Nie podoba mi się to. Nie po to się wszyscy spotykamy zeby się potem dzielić.
Wlasnie, dzielic to sie mozna oplatkiem. Do zlotu jeszcze troche czasu zostalo i z pewnoscia czesc towarzystwa sie wykruszy (niestety zawsze tak bywa). Mysle ze spokojnie damy rade polazic wszyscy razem.
Jesli chodzi o kierunek zwiedzania to spokojnie mozna zaliczyc:
1. Rynek i okolice
2. Wawel i kawalek Wisly
3. Kazimierz
Z Kazimierza mozna potem pojechac do Huty jakby ktos chcial. Ewentualnie mozna by sie cofnac w strone Blon (albo pod Jubilat) i pojechac na Kopiec Kosciuszki. Trzeba by zrobic ankiete (gdzie jest Drozdi kiedy jest porzebny).
A tak w ogole to prosze, oto lista najwazniejszych obiektow do zaliczenia (z zabytkow, of koz):
http://www.krakow4u.pl/index.php?parametr=zabytki
http://www.miastaeuropy.art-web.pl/krakow.php
BTW, Zakrzowek bym odradzal, teren oficjalnie jest ogrodzony z zakazem wstepu, sciezki waskie a skaly strome wiec pakowanie sie tam chmara ludzi (jeszcze wieczorem) to nie jest najlepszy pomysl.
Wszelkie wypady poza miasto (Wieliczka, Pieskowa Skala, Ojcow, itp) to juz chyba na indywidualne zyczenia wycieczkowiczow.
Ostatnio edytowane przez pazurek ; 01-09-2006 o 11:19
no ja panowie też niestety odpadam bo mam pierwszy zjazd na uczelni..![]()
50d + Canon 24-105 f4 IS |Reszta bubli i kompletnie brak czasu...
EDIT #1:
Ok czyli po kolejnych rezygnacjach lista w tej chwili wyglada tak:
EDIT #2:
Javion rezygnuje ze zlotu, Venio z Nawojki
1. Czacha - hotel NAWOJKA
2. Kubak82 - hotel NAWOJKA
3. Venio +1 - bedzie mial nocleg jak mu sie uda
4. p_lar - hotel NAWOJKA
5. Il fuoco - hotel NAWOJKA
6. thorin - nie nocuje w Krakowie
7. Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
12. Bigmar - hotel NAWOJKA
13. stratus + 1 - hotel NAWOJKA (pokoj dwuosobowy)
14. Metus - hotel NAWOJKA
15. westu - siostra ma mieszkanie
16. rysib - hotel NAWOJKA
17. canis_lupus - miejscowy
18. nastier - hotel NAWOJKA
19. czajna + 1 - miejscowke ma zapewniona
20. ags - miejscowy
21. Routlaw - wpadnie na pewno
22. Cyborg - miejscowy
23. gonzo44 - miejscowy
24. Birez - miejscowy
25. Pazurek - miejscowy
26. liguidsound - miejscowy
27. Kubaman - miejscowy
28. Iza - miejscowa
29. lochu - miejscowy
30. beachcomber - ma kimanie u siostry
31. madallenka - miejscowa
32. temol - miejscowy
33. ripek - zamiejscowy ale daleko nie ma
Towersivy, rezerwowac dla Ciebie cos ?
Ostatnio edytowane przez thorin ; 03-09-2006 o 08:20
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
chcialbym sie wypisac z listy osob nocujacych w nawojce. Bede mial nocleg a jesli sie nie uda to bede tylko na jeden dzien. Pozdro
Aha... nei wiem czy to takie istotne ale inni maja wiec ja tez - Krzysiek dopisz " +1 "