A ja sie niestety musze usunac z listy. 16-17 wypadl mi dyzur w robocie - dzis sie dowiedzialem. Przelozyc sie nie da
(urlopy, "koledzy" itp).
A ja sie niestety musze usunac z listy. 16-17 wypadl mi dyzur w robocie - dzis sie dowiedzialem. Przelozyc sie nie da
(urlopy, "koledzy" itp).
a co z ta Nawojka? zarezerwowal juz ktos miejsca?
wolalbym wiedziec wszystko juz w tym tygodniu, bo caly przyszly tydzien jestem na wakacjach..
Nie chodzi o to aby sie chwalic, tylko podzielic sie swoimi zdjeciami.. i doswiadczeniemZamieszczone przez thorin
![]()
Grunt to nie bac sie krytyki, bo ta, jesli jest konstruktywna, potrafi przyniesc same korzysci.. o ile bedzie sie chcialo wyciagnac z niej wnioski
Tak wiec zachecam do przywiezienia ze soba fotek w formie papierowej.. i moze nieco wieksze formaty niz 10x15?Ja postaram sie druknac kilka w A4.
Vitez Ciebie nie moze zabraknac![]()
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
to ja sie tez podepne do pytania o Nawojke.. od 1 do 11 nie bede mial dostepu do forum wiec fajnie byloby juz teraz wiedziec co i jak :wink:
panowie, jestem dwa dni w pracy po urlopie, sami rozumiecie.
od soboty wezmę się za jakiś planik i organizację, Krzysiek to zatwierdzi i poprawi i coś zapodamy.
Pojawię sie.
Thorin: Weź tego Heliosa (jeśli jeszcze pamiętasz o co chodzi :P )
Co do starego portu to jestem przeciwny, głośna i mało sympatyczna knajpa (i mało miejsca na 20 osób). Moze bastylia?
Tia, bo bastylia nie jest glosna... juz predzej Re (z tym ze linka brak) albo Kryjowka moze...Zamieszczone przez canis_lupus
Zreszta ja tam sie na knajpach nie znam
(Pozatym z bastylii ciezko wyjsc - ja przynajmniej mialem kiedys spore problemy)
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
wyjść to wyjdziesz, siłą rozpęduZamieszczone przez birez
![]()
wejść czasami gorzej
O ile sie wie w ktora strone sa dzwiZamieszczone przez Kubaman
(i o ile nie okazuja sie zamkniete na klucz)
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null