Strona 21 z 59 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 584

Wątek: [Krakowski Zlot CB] 16-17 wrzesnia

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Pewnie wykurszy nam sie 1/3 skladu gdy przyjdzie co do czego - ale narazie jest fajnie...

BTW.. co jak juz miejsc braknie w Nawojce? Mamy alternatywy?

Bywalec
    Miasto
    Żary

Domyślnie

Jak będzie z Nawojką? Ktoś zrobi rezerwację zbiorczą czy każdy sam ma dzwonić i sobie przyklepać miejsce?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Thorin - juz dwa razy edytowalem liste w czyichs postach wpisujac sie do Nawojki a ty uparcie jakas stara liste przeklejasz.
    Edytuje ponownie i mam nadzieje ze po raz ostatni .

Btw moja dziewczyna tez Iza wiec uwazac z pomylkami .

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Vitez, nie zauwazylem, caly czas staralem sie kopiowac liste z mojego ostatniego postu, wazne ze juz jest dobrze i unikniemy bledu

Bigmar, rezerwacje zdecydowal sie zrobic lochu, trzeba mu dac tylko odpowiednie dane ile osob bedzie chcialo tam w tym terminie mieszkac, a jeszcze conajmniej 5 osob powinno nam dac znac gdzie chca mieszkac i czy w ogole chca.

pozdrawiam
    krzysiek

EDIT:

Vitez, fajnie ze siebie wyedytowales, ale wlasnie mi Venio pisze ze ja znowu hop na Nawojke, otoz nie, ja nie hop na Nawojke ja hop do domu, jesli wyedytowales, mogles zmian innym uzytkownikom nie robic edytuje posta

pozdrawiam
    krzysiek
    Ostatnio edytowane przez thorin ; 27-08-2006 o 19:49
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Moze by wrzucic liste chetnych do PIERWSZEGO listu w watku i tylko ja potem edytowac?

Początki nałogu Awatar madallenka
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Na liste wskakuje beachcomber i madallenka (madallenka sama czy z towarzyszem wilkiem ? )
    Nie wiem czy z towarzyszem, na razie wczoraj wróciliśmy i nie zdążyłam Go o to spytać.. (canis nie ma na razie dostępu do netu..więc nic jeszcze nie wie)
    "I love You Cię" Lisku...
    Galeria

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin
    Vitez, fajnie ze siebie wyedytowales, ale wlasnie mi Venio pisze ze ja znowu hop na Nawojke, otoz nie, ja nie hop na Nawojke ja hop do domu, jesli wyedytowales, mogles zmian innym uzytkownikom nie robic edytuje posta
    Edytowalem tylko siebie gwoli jasnosci. Nic innym uzytkownikom a tym bardziej tobie (bo przeciez masz mozliwosc edycji wlasnego posta - nie jestem taki glupi ) nie zmienialem.

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

niewiem Vitez, drugi raz bezwiednie zostalem podpisany pod nawojke, i bylaby pewno chryja gdyby przyszlo placic za hotel ktorego nie chcialem, dobrze ze Venio dal znac, a wiec apel, sprawdzcie swoje dane na liscie, moglo sie wkrasc wiecej niejasnosci, jesli cos sie nie zgadza, skopiujcie ostatniego posta i wklejcie go dalej juz poprawionego.
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

ten kto pisał tą liste ma szczęscie ze jednak bede nocował w tym hotelu :P bo nikt sie mnie o zgode nie pytał

Uzależniony Awatar Avadra_K
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Szanowni,

na 99% będę jechał samochodem, tak więc bardzo chetnie 2 osoby z W-wy zabiorę (oczywiście do i z Kr).

Strona 21 z 59 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów