Nawojka wpełni mi wystarcza, i mnie tam proszę dopisać. A co do knajpy to i jazz może być i smoothjazz też (jeśli przy nim nie usnę) - no chyba że szanty knajpa gdzieś w okolicach nam przyjaznych będzie ...
Nawojka wpełni mi wystarcza, i mnie tam proszę dopisać. A co do knajpy to i jazz może być i smoothjazz też (jeśli przy nim nie usnę) - no chyba że szanty knajpa gdzieś w okolicach nam przyjaznych będzie ...
Pozdrawiam Rysiek
w moim przypadku im blizej w strone jazzu, tym lepiej
umcyumcy i inne dyskotekowe zdecydowanie mnie odpychaja![]()
morcheeba, no i owszem, ale usniemy przy tym piwie, moze jakiegos bluesa porzadnego, hymmm bluesa popdartego rockiemszkoda ze nie ma knajp gdzie zeppelini graja non stop, ja oczywiscie sie dopasuje, byleby muza nie byla nudna i byleby nie miala 320 bps
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
thorin, bluesa Ci się zachciewa?? to do Bydgoszczy zapraszam http://www.mok.bydgoszcz.pl/index.php?cid=487 , a i porządne krasnoludzkie piwo się znajdzie![]()
Pozdrawiam Rysiek
cześć
wróciłem z wakacji 8)
Thorin, możesz mnie jeszcze wcisnąć na listę... :rolleyes:
[tak Birez, Iza też będzie]
Zamieszczone przez rysib
Musi byc ciemne jak coca-cola i kopac jak latynoscy bramkarzeczystego bluesa niestety jeszcze nie docenilem, ale takiego podlanego rockiem, urodzilem sie w tychach i mieszkam prawie w tychach
wiuec dzem, festiwal riedlowski te sprawy
pogadamy na zlocie
Sie robi szefieZamieszczone przez Kubaman
EDIT:
wskakuje jeszcze lochu
1. Czacha - hotel NAWOJKA
2. Kubak82 - hotel NAWOJKA
3. Venio - hotel NAWOJKA
4. p_lar - hotel NAWOJKA
5. Il fuoco - hotel NAWOJKA
6. thorin - hotel NAWOJKA
7. Tomasz Golinski +1 = hotel NAWOJKA
8. towersivy
9. mmsza - hotel na kazimierzu
10. Mac - hotel na kazimierzu
11. Avadra_K + 1 = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
12. Vitez + TŻ = hotel NAWOJK pokoj 2osobowy
13. Bigmar - hotel NAWOJKA
14. stratus
15. Metus - hotel NAWOJKA
16. Encor
17. rysib - hotel NAWOJKA
18. javion
19. nastier
20. czajna
21. ags - miejscowy
22. Routlaw - wpadnie na pewno
23. Cyborg - miejscowy
24. gonzo44 - miejscowy
25. Birez - miejscowy
26. Pazurek - miejscowy
27. liguidsound - miejscowy
28. Kubaman - miejscowy
29. Iza - miejscowa
30. lochu - miejscowy
Przy takiej obsadzie moderatorow, zastanawiam sie jak w tenze weekend Muflon, Jac i Kuchatek poradza sobie z moderowaniem forum ? Bo napewno na zlocie bez banow i moderacji sie nie obejdzie![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 26-08-2006 o 14:44
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Bedziemy przy barze pelnic dyzury![]()
to ja myślałem, że Jac i Muflon się przyłączą... :smile:Zamieszczone przez thorin
myślę, że jeśli nic mi nie wypadnie po drodze to też się pojawie.
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
eee thorin mozna tez dostac bilet na liste?spora ekipa sie zbiera, warto by sie spotkac. siostre mam w krk na blicha, przynamniej nocleg odpadnie. hmmmm wlasnie sobie uswiadomilem, ze jak sie pojawie (a mam szczery zamiar) w krk to bedzie moje pierwsze spotkanie z ludzmi poznanymi przez internet. mam nadzieje, ze nie jestescie jakas zorganizowana grupa przestepcza?!?! duzo sie slyszy o takich co kusza dzieci przez internet :-D
![]()
![]()