No taki podział chyba trzeba bedzie wprowadzić, bo jak już wcześniej pisałem - na tyle osób w jednym miejscu - raczej lokalizacji nie znajdziemy
No taki podział chyba trzeba bedzie wprowadzić, bo jak już wcześniej pisałem - na tyle osób w jednym miejscu - raczej lokalizacji nie znajdziemy
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Bez przesady, 20 osób to jeszcze nie jest "tyyyyle osób", a i tak zapewne część się po drodze wykruszy. Optymistycznie założyłbym około 15 przyjezdnych.Zamieszczone przez Avadra_K
thorin, zadzwon moze do tego domu nauczyciela i napisz jak to teraz wyglada.. jesli sa miejsca + normalna cena + suchy dach nad glowa to mnie to pasuje.. jestem za tym aby sie szybciej zdecydowac i rezerwowac !! mamy do wyboru albo to lokum albo jeden z hostelow ktore znalazlem w necie.. fajnie byloby zadokowac sie w jednym hotelu ale z roznych wzgledow moze sie to nie udac.. moze wiec osoby ktore chca same zalatwiac sobie nocleg (inny standard, kimanie u rodziny itp. itd.) dadza znac a dla reszty zarezerwuje sie kimanie a jednym miejscu.. mnie ten dom nauczyciela pasuje!!
Elo Elo chlopaki (i dziewczyny)...
Jakby co thorin dopisz tez mnie. Jeszcze jestem w Irlandii ale juz za niedlugo wracam i chetnie bym sie do Waszego wspolnego plenero-spotkania dolaczyl...
Zamieszczone przez gonzo44
Niby fakt, ale.... ja np. będę +1, z tego co pamietam Vitez też pisał, że nie bedzie sam (chyba)... więc różnie może być:-P
To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. - Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus. "Mistrz i Małgorzata" M Bułhakow
Thorin, jako, że sprawa organizacji noclegu zaczyna być kluczowym tematem, proponuje uzupełnić listę chętnych o preferowane miejsce noclegu. Może tak:
1. Czacha - do 50PLN ze wszytskimi (sory Czacha, ale jesteś pierwszy i posłużysz za przykład)
2. Kubak82 - do 50 PLN
3. Routlaw
4. Bigmar - 100 PLN
5. Mac
6. liguidsound - miejscowy
7. rysib
8. towersivy
9. javion
10. p_lar - do 50 PLN
11. Tomasz Golinski +1 = cokolwiek, pokoj 2os.
12. Vitez + TŻ = do 150zl za pokoj 2osobowy (od pokoju nie od osoby)
13. Il fuoco -do 50 PLN
14. Pazurek - miejscowy
15. Birez - miejscowy
16. thorin - do 50 PLN ze wszystkimi
17. gonzo44 - miejscowy
18. Cyborg - miejscowy
19. nastier
20. ags
21. Encor
22. mmsza - hotel na kazimierzu
23. Avadra_K
24. Metus
25. stratus
26. Venio - do 50 PLN
Ostatnio edytowane przez gonzo44 ; 25-08-2006 o 17:58
ja tez tak mysle koło 50zł wydac na nocleg...
A mnie jest wsjo ryba za ile, byle czysto było.
Ale dopiszcie mnie do grupy za 5 dych, wiecej mi zostanie na bro :-D
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS
Wystraszlem sie troche wpisu "Vitez XXX", nie wiem teraz czy sie pojawic na zlocie...![]()
pazurek: taki żart... ;-)