Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Akredytacja

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

tak to ja bym nigdy nie zapłacił po to, by jej nie dostać.
    Moim zdaniem jak już --> wysyłasz wniosek, jeśli go rpzyjmują - wedy płacisz.

Jak jest inaczej to olewasz ciepłym moczem.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Bywalec

Domyślnie

Adamek - dokładnie tak jest, organizator przyjmuje do X dni przed wydarzeniem wnioski o akredytacje i daje odpowiedz (przeważnie jest pozytywna), a ty na miejscu lub przelewem bankowym musisz zapłacić. Często wybiera się na miejscu, ale mogę Ci już powiedzieć że TVP i TVN akceptują tylko przelew

A tak swoją drogą, to z sektora dla prasy się robi najlepiej Wiem z doświadczenia
    Canon 350D EOS | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Velbon CX 440 | Kingston CompactFlash 1GB | Soczewki makro: +1d, +1d, +2d, +4d, +10d

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adamek
    tak to ja bym nigdy nie zapłacił po to, by jej nie dostać.
    Moim zdaniem jak już --> wysyłasz wniosek, jeśli go rpzyjmują - wedy płacisz.

Jak jest inaczej to olewasz ciepłym moczem.
    Dokładnie tak:smile: Tylko nie zawsze bedzię pozytywna;-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Baal
    (...)A tak swoją drogą, to z sektora dla prasy się robi najlepiej Wiem z doświadczenia
    Zdarzają się niestety przypadki kiedy tak nie jest . Ja bym nie generalizował.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    Zdarzają się niestety przypadki kiedy tak nie jest . Ja bym nie generalizował.
    Zgadzam się. Też już tego doświadczyłem

Bywalec

Domyślnie

Również doświadczyłem Moja wypowiedź nie dotyczyła każdego przypadku, byłem na inscenizacji bitwy i było beznadziejnie, sektor po jednej stronie a bitwa 70metrow dalej po drugiej stronie parku
    Canon 350D EOS | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 | Velbon CX 440 | Kingston CompactFlash 1GB | Soczewki makro: +1d, +1d, +2d, +4d, +10d

Domyślnie

liquidsound dostałeś się w jakiś "magiczny" sposób na mayday?? tez bym z chęcią zabrał aparat ale wim że tylko małpki można byłem lata wstecz z czymś większym ale chyba wtedy na biletach nie było żadnego info dot aparatów .

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay24h Zobacz posta
    liquidsound dostałeś się w jakiś "magiczny" sposób na mayday?? tez bym z chęcią zabrał aparat ale wim że tylko małpki można byłem lata wstecz z czymś większym ale chyba wtedy na biletach nie było żadnego info dot aparatów .
    No te posty też były pisane lata wstecz
    5d MkII

Domyślnie

NOOO fakt...sprawdziłem datę ale na rok już nie spojrzałem

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów