Ja mam, Transferów nie sprawdzałem ale jak włożę do aparatu (30D) to dostaje turbo-przyspieszenia w porównaniu do np. preteca cheetach lub nawet tych szybkich kingstonów. Do kompa dane też się zgrywają błyskawicznie.
Ja mam, Transferów nie sprawdzałem ale jak włożę do aparatu (30D) to dostaje turbo-przyspieszenia w porównaniu do np. preteca cheetach lub nawet tych szybkich kingstonów. Do kompa dane też się zgrywają błyskawicznie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Witam,
Ja chyba też dałem się zrobić z bambuko, biedny Polaczek chciał zaoszczędzić na karcie - a prawdopodobnie za 205 PLN z Allegro ma podróbkę.
Poniżej link do aukcji:
http://allegro.pl/item126170567__cf_...r_0zl_wys.html
Jak ktoś chce skany mojej karty to mogę wysłać e-mailem.
Pozdro!
Kupiłem ostatnio 2 karty SanDisk 2GB obie odbiegają nieco od opisu oryginału: tylne nalepki pasują raczej do podróbki układem znaków, na frontowej jedna ma napis złoty druga srebrny. Obie to oryginały, w aparacie o połowę szybsze od Kingston 2GB 50x. Czytnik wew. USB 2.0 który kupiłem ponad rok temu na wyprzedaży obie zmierzył na 9MBs ale on więcej nie potrafi. Szukam czegoś szybszego.
FF z FF po serwisie, EOS33+BP, 17-40L, 135 2L+TCx2 II, 85 1.8, 50 1.4.