Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Podróbki SanDisk na eBayu

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A po za tym to przede wszystkim dla mnie najważniejsza jest różnica szybkości w aparacie. Sprawa transferów do komputera nie zawsze jest miarodajna względem szybkości karty w aparacie.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-08-2006 o 00:10
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    A po za tym to przede wszystkim dla mnie najważniejsza jest różnica szybkości w aparacie.
    Dodatkowo dochodzi sprawa zaufania do karty i do jej awaryjności. Podróbka może być pod tym względem gorsza od oryginału.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner
    A po za tym to przede wszystkim dla mnie najważniejsza jest różnica szybkości w aparacie. Sprawa transferów do komputera nie zawsze jest miarodajna względem szybkości karty w aparacie.
    No wlasnie... czyli w czytniku (dobrym!) trzeba przetestowac predkosc zapisu a nie odczytu.

Bywalec Awatar dominix
    Miasto
    Okpo Geoje South Korea

Domyślnie

Zdazaja sie oszustwa na ebayu. Ja niestety tez wpadlem na sandisku ultra II 2 gb. Ostrzegam przed sprzedawca 'eastfreshpearl' z Hongkongu. Karta poszla do uzytku do palmtopa, tam zabojcza predkosc nie jest konieczna, a ze byla tania to nie chcialo mi sie szarpac na ebayu. Ten guide z pierwszego postu jest genialny, polecam.
    EOS 3, EOS 40D, EOS 7D, 17-40 f/4L, 28-135 f/3.5-5.6 IS USM, 75-300 f/4-5.6, 50 f/1.4,
    100 f/2.8 Macro USM, 580ex, kilka hoya hmc pro1, Lowepro SR 100 AW, CT AW Fotki tutaj

Uprawnienia umieszczania postów