Ja sie przekonalem do Lowepro, bo juz dwie kamery DV przezyla a teraz w niej woze 350... Torba mimo mojego notorycznego niszczenia wyglada prawie jak nowa...
Ja sie przekonalem do Lowepro, bo juz dwie kamery DV przezyla a teraz w niej woze 350... Torba mimo mojego notorycznego niszczenia wyglada prawie jak nowa...
BbT
Mój kumpel ma Lowepro,super torba....Muszę zainwestować w torbę tej firmy...
Ja miałem podobny dylemat - nie chciałem wydawać ciężkiej kasy na nosidło do 350 z gripem + kilka szkiełek i mój wybór padł na FOMEI PVR-3 SPORT(http://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html). Zakupu nie żałuję - za ok. 200 zł kupiłem plecak, w którym noszę wszystko to co mam w podpisie - po założeniu gripa do 350 korpus delikatnie wystaje ponad obrys komory ale nie przeszkadza to w zasuwaniu plecaka. A plecak porządnie wykonany - nie ma się do czego przyczepić.
5dmkII.BG-E6.24-70 f/2.8L.Extreme 8GB.
350D.BG-E3.430EX.18-55.50f/1.8.TAMRON 28-75.SIGMA 70-300 APO DG.kilka inych gratów.
Lowepro Stealth Reporter 300AW, mieszcze w niej cały swój sprzęt. Polecam.Zamieszczone przez kudi
Pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
spore studio mozna w tym plecaku przeniesc
ostatnio bylem w Canonie i widzailem sprzedawane przez nich torby Apollo. Co o nich sadzicie?
pozdr
robert_kudelski
Ja sobie kupiłem na dniach plecak Lowepro Micro Trekker 200. Mieści wszystko tak jak w podpisie, a i miejsce na ładowarkę paluszków do lampy się znalazło. Tylko troszkę tak jak w przypadku opisywanym przez fotoglafa z gripem 350 leciutko wystaje, ale zamyka się bez najmniejszego problemu. No a wykonanie pierwsza klasa!
Ostatnio edytowane przez Artus ; 21-08-2006 o 13:14
Canon EOS 7D, Canon EF-S 18-135 3.5-5.6 IS, Canon EF 50 1.8, Sigma 70-300 APO DG, Speedlite 430EX
Nie jest duża - sprawdź w jakimś sklepie to zobaczysz.Zamieszczone przez kudi
Przy wyborze kierowałem się właśnie rozmiarem i aby się w oczy nie rzucało.
BTW to nie plecak tylko torba reporterska z szybkim/łatwym dostepem do sprzętu od góry!
pytałeś o torbę
pozdrawiam,
z pozdrowieniami "69"
tak pytałem o torbę bo plecak ze sprzętem eksploracyjnym i tak taszczę. dwóch nie dam rady. Chyba jednak nalepiej będzie zapakować sprzęt i sprawdzić gdzieś w sklepie co się zmieści do poszczególnych modeli.
pozdr
robert_kudelski
Dość spory wybór Lowepro maja w Blue City na parterze za zoologiem. Nie wiem skąd jesteś ale ... dodatkowo firma dystrybuująca produkty Lowepro ma swój magazyn na Ursusie (http://www.torbylowepro.pl/). Sprawdź co Ci pasuje bardziej.Zamieszczone przez kudi
pozdrawiam,
Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 21-08-2006 o 15:42
z pozdrowieniami "69"
Czym się różni seria Lowepro Nova od Rezo?
Zastanawiam się nad Lowepro 2 Nova lub Rezo 170. Owszem troche inaczej uszyte, w Novej może więcej kieszonek, ale czy są jakies zasadnicze róznice (cenowo Nova jest drożna o ok. 50 zl)?
pozdr
robert_kudelski